UNDERVISERE PÅ UGEKURSER

KUNSTNERE/UNDERVISERE

Ole Hartvig
Ole Hartvig f. 1952. Autodidakt billedkunstner. Arbejder fortrinsvis med tegning og skulptur i træ. Er fast tilknyttet Kunsthøjskolen på Ærø som underviser i tegning, skulptur og projekter.
Se mere
www.olehartvig.dk

Susan Hinnum
Susan Hinnum (f. 1959), forstander på Kunsthøjskolen på Ærø, er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1987-94 og ph.d. fra Aarhus Universitet 2002
www.kvinfo.dk/side/634/action/2/vis/1520/

KUNSTNERE/GÆSTELÆRERE

Christoffer Munch Andersen
Christoffer Munch Andersen er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2007 og udstiller vidt og bredt i både ind og udland. I 2014 vil Christoffer Munch Andersen være udstillingsaktuel på udstillingerne “Stilleben”, Holstebro Kunstmuseum og “Verstärker”, Künstlerhaus Bethanien, BERLIN.
www.christoffermunch.com/

Thorbjørn S. Andersen
Thorbjørn S. Andersen (f.1977) er uddannet 2004 – 2006 på Slade School of Art, London. MFA Postgraduate Painting. I 2007 tog han afgang fra Det kgl. Danske Kunstakademiet.
Thorbjørn S. Andersen der bo og arbejder i London kunne i 2008 opleves på separatudstillingerne: The RECESSION Supplement Project Space i London, og på Mørk Formalisme på Galleri Kirkhoff i København.
www.thorbjornandersen.com/

Søren Bjørn
Søren Bjørn, født 1981. Autodidakt billedkunstner. Bachelor i Psykologi Københavns Universitet, hvor han for nuværende er i gang med kandidatuddannelsen. Var i 2011 initiativtager og med-kurator på udstillingen ”Trick” på galleri Pi i, ligesom han udstillede på KØS – Museum for Kunst i det offentlige rum, Køge.
www.sorenbjorn.com

Linda Bjørnskov
Linda Bjørnskov, f. 1973, er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006. Linda Bjørnskov har udstillet flittigt siden akademitiden blandt på sammenslutningen Corner i 2014. Linda Bjørnskov er repræsenteret af Galerie Moderne Silkeborg og Galleri Bie & Vadstrup, København.
Se mere
http://www.lindabjornskov.dk

Morten Buch
Morten Buch (f. 1970) er autodidakt. Han har modtaget Statens Kunstfonds Arbejdslegat, Statens Kunstfonds 2-årige igangsætterlegat, Marie Langhoff Legat, Silkeborg Legatet, Niels Bagges Legat, samt Aage og Yelva Nimbs Fonds Legat. Er repræsenteret af Galleri Susanne Ottesen og Galleri MøllerWitt. Udstillingsaktuel i 2014 med seperatudstilling på Horsens Kunstmuseum og på Galleri MøllerWitt.
http://www.kunsten.nu/artikler/artikel.php?ugens+kunstner+morten+buch+horsens+kunstmuseum+by+proxy
http://gmw.dk/50/
http://www.susanneottesen.dk/artists/show/42

Eva Louise Buus
Eva Louise Buus (f. 1979) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2009 og har desuden en bachelor i arkitektur. Eva Louise Buus vandt i 2009 den prestigefulde tyske kunstpris CASPAR-DAVID-FRIEDRICH-PREIS. I 2011 kunne man opleve hendes soloudstilling “Colour me blind” på Galleri Christina Wilson i København.
www.evalouisebuus.dk
http://www.contemporaryart.com/galleri-christina-wilson/eva-louise-buus-colour-me-blind

David Cobb
David Cobb (born 1946, Bexley, South East London), Formerly lecturer in Fine Art and course leader of the Foundation Course in Art & Design at the City of Bath College, Bath England. Now resident and working in Denmark since 2006.
Se mere
www.davidcobb.dk

Jakob Dall
Jakob Dall (f. 1971), er freelance fotojournalist og uddannet fra Journalisthøjskolen i 1998. Han har arbejdet som fotograf for flere danske og udenlandske dagblade og magasiner, samt som fotoredaktør på Dagbladet Information. Hans fotografier har vundet internationale priser fra World Press Photo, Picture Of The Year International (POYi) og EISA award. Derudover har Jakob Dall modtaget Fogtdals fotografpris.
Se mere
http://www.jakobdall.com

Michael Daugaard
Michael Daugaard er født i 1954 og uddannet på Nordens Fotoskola i Stockholm 1982-84. Fotogruppen 2.maj i perioden 1983-95. Selvstændig freelance fotograf siden 1995.
Begynder at arbejde med levende billeder i 2002. Filmet til en række dokumentarfilm til DR2, sammen med Jacob Gottschau.
http://www.michaeldaugaard.dk/

Charlotte Bergmann Johansen
Charlotte Bergmann Johansen (f. 1970) er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2005. Har de seneste år kunnet opleves på en række udstillinger. Blandt andet i 2012 på udstillingsstedet Møstings Hus, Frederiksberg og på Nationalmuseets udstilling “Revisited”. Charlotte Bergmann Johansen vil i 2013 kunne opleves på Bornholms Kunstmuseum.
www.charlottebergmannjohansen.dk/

Klaus Holsting
Klaus Holsting (f. 1961) er uddannet pressefotograf på Danmarks Jounalisthøjskole. Har arbejdet for Dagbladet Information, Dagbladet Dagen og Politiken. Billedredaktør på flere bøger og årsberetninger. Arbejder i dag for bl.a. Politiken, DSB, Kulturministeriet, og Miljøministeriet. Har produceret flere bøger, blandt andet en bogen Nørreport Station, der udkom I 2012 .
http://www.klausholsting.dk
http://www.pressefotografforbundet.dk/news/fotografi/16218/klaus-holsting-i-dansk-stil

Marie Irmgard
Marie Irmgard, født 1976, tog afgang fra Det Fynske Kunstakademi i 2010. Irmgard har udstillet på Charlottenborgs Forårsudstilling og Kunstnernes Efterårsudstilling, samt på ”Anstrøg – Unge Kunstnere på Spring”, Christina Wilsons Galleri. Seperatudstilling i 2011New Mexico 17 years after hos L.E.L Presents (2010).
http://www.marieirmgard.com

Michael Isling
Michael Isling, født 1978, er uddannet på Det Fynske Kunstakademi 2003 – 2008 samt på Det Kongelige danske Kunstakademi  2005-2006. Har udstillet på blandt andet Det Fynske Kunstmuseum, Kunsthallen Brandts i Odense og i Århus kunstbygning.
Se mere:
www.michaelisling.com
http://www.kunsten.nu/artikler/artikel.php?islands+of+trouble+michael+isling+aarhus+kunstbygning

Tine Oksbjerg Jensen
Tine Oksbjerg Jensen (f. 1973) er uddannet 2000-06 Det Fynske Kunstakademi,
2002-03 Det Kongelige Danske Kunstakademi. 1996-2000: B.A. i Kunsthistorie, Århus Universitet.
Se mere
www.kunstdk.dk/kunstner/tine_oksbjerg

Heine K. Klausen
Heine K. Klausen (f. 1978) tog afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2006 og var en af initiativtagerne bag galleriprojektet SKULPTURI.dk (2008-2012). Gæst på Sammenslutningen GRØNNINGEN i 2010. Medlem af sammenslutningen DECEMBRISTERNE siden 2011.
Udstillingsaktuel i 2014 med soloudstillling på Galleri SPECTA og i foråret på MØSTINGS HUS. Solgt til store danske samlinger blandt andet Leif Djurhur, Mads Øvlisen og Jens Peter Brask samt Statens kunstfond.
Se mere
http://www.heineklausen.com
http://www.decembristerne.dk/content/heine-kj%C3%A6rgaard-klausen

Martha Kramær
Martha Kramær (f. 1974) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 2002-08. Har de senere år kunnet opleves på mange større udstillinger på gallerier som Galleri Veggerby i København), Galleri Møller Witt i Århus, Galleri Leger i Malmø og Galleri Franz Pedersen i Horsens.
http://www.marthakramaer.dk/

Allan Otte
Allan Otte (f. 1978) er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi 2001-2007. Allan Otte, der er tilknyttet Galleri Tom Christoffersen, er i 2008 nomineret til Carnegie Art Award. Soloudstilling 2010 på Nordjyllands Kunstmuseum Kunsten. Repræsenteret på Arken og på Skive Kunst Museum.
www.allanotte.dk/
www.tomchristoffersen.dk/artists/allan_otte/allan_otte.html

Jonas Pihl
Jonas Pihl (f. 1978) er uddannet i 2008 på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Har senest medvirket på udstillingen “Stedet Er Rummet” på Den Frie med monumentale malerier på 2×5 m, og har både under og efter akademitiden udstillet flere gange i bl.a. New York, Miami og på Liverpool Biennalen.
http://www.jonaspihl.com/

Pelle Rink
Pelle Rink (født 1979 i København) er uddannet fotograf fra Fatamorgana og Danmarks Journalisthøjskole, og arbejdede i 2006-08 for Nyhedsavisen. Siden har han arbejdet som freelance fotograf og laver opgaver for aviser, magasiner og firmaer. Blandt andet fra Grønland, Indien, Sydkorea og Afrika. Pelle Rink har flere gange udstillet på Årets Pressefoto – senest i 2012. Ved siden af det daglige arbejde, udtrykker Pelle sig også i projekter af mere kunstfotografisk karakter og i den sammenhæng udstillede han i år på Charlottenborgs Forårsudstilling.
Se mere
http://pellerink.blogspot.dk/
www.pellerink.com

Julie Sass
Julie Sass (f.1971) er Fulbright scolar, har studeret ved Kunstakademiet i København og ved NYU i New York, hvor hun tog en Master of Fine Art grad i 2000. Hun har deltaget på et hav af udstillinger i ud- og indland lige som hun har kurateret flere udstillinger. Senest på Rønnebæksholm i sommeren 2014.
http://hyperallergic.com/132055/beyond-internationalism-minimal-baroque-post-minimalism-and-contemporary-art/
http://art-agenda.com/shows/r%C3%B8nneb%C3%A6ksholm-presents-minimal-baroque-post-minimalism-and-contemporary-art/

Ida Marie Settergren
Ida Marie Settergren (født 1985) er uddannet 2013 på Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Se mere
http://www.idoart.dk/ida-settergren-sorte-sider/
http://vaeg-gallery.dk/?p=310

 Sisse Stroyer
Sisse Stroyer, f. 1975, er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden beskæftiget sig med kunstfotografi på fotoskolen Fatamorgana. Hun har løst opgaver for både aviser og ugeblade, dækket OL i London, boet med hjemløse på gaden i New York og fulgt med kongehuset rundt på deres rejser både i Danmark og udlandet.
www.sissestroyer.dk

Anna Sørensen
Anna Sørensen (f. 1968) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1996. Repræsenteres af Galleri Tom Christoffersen og har en række store udstillinger bag sig. Kunne blandt andet opleves på Holstebro Museum i 2008 med separatudstillingen ”Colour Groove”.
www.kunstdk.dk/kunstner/anna_soerensen
www.holstebrokunstmuseum.dk/kunst/kunst/kunst.asp?ID=33

Malene Nors Tardrup
Malene Nors Tardrup (f. 1974) er uddannet 2012: (MA/Cand.fil.) Det Kongelige Danske Kunstakademi samt i 1999-2002. (BA) Glasgow School of Art – Fine Art Photography / Skotland. Udstillingsaktivitet I 2013: soloudstillingerne: Replacement Migration – Make Yourself at Home, Immigrantmuseet, Farum /DK og Hjemstavnsbillede(r), v. Kulturværftet, i boligområdet Nøjsomhed, Helsingør og Espergærde Bibliotek
Samt gruppeudstillingerne: Ung Dansk Fotografi ’13, Fotografisk Center, København, Til Tiden, Udstillingsstedet Sydhavn Station og A Room of Ones Own, Halmlageret på Carsberg.
http://www.tardrup.com/malene/

Camilla Thorup
Camilla Thorup, født 1976. Uddannet 2002-2008 på Det Kongelige danske Kunstakademi Er repræsenteret af Galleri Specta hvor hun vil være udstillingsaktuel i efteråret 2012. Har de senest kunnet opleves på udstillinger på Beaver Projects, Horsens Kunstmuseum og Galleri Specta.
Se mere
www.camillathorup.dk

Lars Thygesen
Lars Tygesen (f.1979) er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi 2002-2008. Har de seneste år kunnet opleves på en række forskellige solo samt gruppeudstillinger i ind og udland. Blandt andet på Heidelberger Kunstverein, Galerie Mikael Andersen Berlin, Christian Andersen. Repræsenteret på Arken. Udstillingsaktuel i 2013/14: 24 SPACES – en Kakofoni, Malmø Kunsthal, Malmø. IL MONACO. Ringsted Galleriet, Ringsted. Galerie Leger, Malmø
Se mere
http://www.kunstdk.dk/kunstner/lars_tygesen

Maria Torp
Maria Torp er født i 1975 i København og uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 2000-2007 og fra London College of Printing i 1998-1999.
Maria Torp har siden 2002, hvor hun debuterede på KE Kunstnernes Efterårsudstilling, deltaget på en lang række udstillinger. Hun repræsenteres af Galleri Egelund.
http://egelund.coniuro.dk

Anna Fro Vodder
Anna Fro Vodder, født i 1974, er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2000. I 2006 modtog hun det 3-årige arbejdslegat fra Statens Kunstfond og har været udstillet bredt i både ind- og udland. Repræsenteres af Galleri Andersen’s Contemporary.
http://annafrovodder.com/
http://www.andersenscontemporary.dk/works.asp?artistid_=32

Cecilia Westerberg
Cecillia Westerberg ( f. 1967), 1996-99: Bachelor of Fine Arts, Chelsea College of Art, London. Projektkoordinator på Waterfront (Kulturbro 2000) international kunstudstilling i samarbejde med Toldkammeret i Helsingør & Helsingborg Museum. HAr I 2009 deltager på udstillingerne “Patterns in Nature”, Bernhard Knaus Fine Art, Frankfurt og ”Home is where my heart is”, Auckland city council, New Zealand.
Aktuelt i maj 2011: Har lige udgivet to nye artist books. Læs bl.a. om det på
www.ceciliawesterberg.blogspot.com
www.ceciliawesterberg.com

Maria Wæhrens
Maria Wæhrens (f. 1976) er uddannet i 2005 på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Maria Wæhrens har haft soloudstilling i LARM galleri og Backyard Gallery. Senest har hun lavet udstillingen ”9881” på Nørrebro og udstillingen ”det kønne papir” i Danske Grafikere. Derudover har hun arrangeret flere gruppeudstillinger på gallerier og museer, eksempelvis på Vendsyssel Kunstmuseum. Udstillingsaktuel i 2014 med gruppeshow på Galleri Elise Toft, Kolding og GAMINGGAMING, New Shelter Plan på Carlsberg, København.
Se mere
http://mariawaehrens.dk/
http://kunstdk.dk/kunstner/maria_waehrens