Uge 44 (27. oktober – 02. november 2024)

MALERI U44 24 Jasper Stürup

EKSPRESSIVT MALERI – poetiske ophobninger
v/ Jasper Stürup

Det ekspressive maleri kan betragtes som en art poetisk ophobning af oplevelse og handling. Fysisk maleri lige nu på lærredet med penslen i hånden, hvor fladen, stregen og strøget, er udgangspunktet som en reference eller et udsagn om det at være menneske.

Kursets udgangspunkt er den enkelte kursists ståsted, så både begyndere såvel som øvede malere er velkomne. Undervisningen er baseret på samtale på tomandshånd med fokus på dit individuelle formudtryk og motivverden.

Velkommen til et kursus i ekspressivt maleri, der vil handle om energi og de tre vigtigste ting, når man maler: hånden, øjet og hjertet – uanset om udtrykket er totalt abstrakt eller rummer figurative elementer. Derudover enkelte opgaver efter behov samt teknisk vejledning.

Jasper Sebastian Stürup (f. 1969) er uddannet 1999 på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Kunne i 2022 opleves på “Og Du Som Jeg” med Per Mølgaard på JANUS Vestjyllands Kunstmuseum, og i 2023 med udstillingen Glorious Monday på Ekely, København. Jasper Sebastian Stürup er repræsenteret i samlinger på Statens Museum for Kunst, Horsens Kunstmuseum, Arken, Trapholt, Malmø Kunstmuseum og MOMA i New York.

Se mere
https://www.jaspersebastiansturup.net/index.html

https://www.instagram.com/jaspersebastiansturup/

Pris kr. 5.291,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk