Uge 39 (22. – 28. september 2024)

MALERI U39 24 Henriette Hellstern

ABSTRAKT EKSPRESSIONISME
v/ Henriette Hellstern

Mellem det stille og det vilde udtryk ligger en mulighed for at komme helt tæt på et uhæmmet og hudløst maleri. Som Henriette Hellstern selv udtrykker det: ” … for hvad er bedre end kunst til at sætte billeder på de ord, vi ikke kan få sagt?”

Velkommen til et kursus i abstrakt ekspressivt maleri – et maleri, der går bag det pæne og i stedet søger det spontane og følelsesmæssige. Dér hvor nødvendigheden tager over.

Der vil indledningsvist blive stillet et par opgaver – derudover vil fokus være på dit maleri og den motivverden, du arbejder med. Undervejs vejledning og redskaber til at løse de tekniske udfordringer, du måtte støde på.

På kurset vil der kunne arbejdes både med akryl og oliemaling (med vandbaseret malemiddel).
Alle er velkomne.

Henriette Hellstern (1979) uddannet fra Det Fynske Kunstakademi MFA 2011. Har udstillet på en lang række udstillinger i og udenfor Danmark bl.a. i New York, San Fransisco, Firenze, Sofia og Berlin. Hendes værker er repræsenteret i internationale kunstsamlinger i Vilnius, Arizona, Paris og Helsinki. I 2022 kuraterede hun gruppeshowet Cassandras søstre i Kong Christian IV’s Rundetårn i København – en udstilling med værker af 15 kvindelige kunstnere.

Pris kr. 5.291,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk