Uge 12 (17. – 23. marts 2024)

MALERI U12 24
(MALERI – grundsubstans)
v/ Karen Gabel Madsen

Velkommen til en uge med stor maleglæde og seriøs leg, samt korte oplæg om fantastiske malere, og en masse snak om kunst og maleri – individuelt og i fællesskab. På kurset vil der kunne arbejdes både med akryl og oliemaling (med vandbaseret malemiddel), med kul, kridt og collage, med fotografiske forlæg eller helt abstrakt. Valget er dit.

Det er kursets udgangspunkt at maleri skærpes, ved at blive mødt med grundelementerne; farvens klang, kompositionen og anslaget. En farveklang kan være bevidst grim og knasende eller forsøgsvis yndig. En komposition kan vælte dynamisk rundt eller være kvadratisk rolig. Et nærværende anslag kan have kølige små penselstrøg eller malingen smidt på eller trukket rundt.

Der vil indledningsvist blive stillet et par opgaver – derudover vil fokus være på dit maleri og den motivverden, du arbejder med. Derudover vil du undervejs i kurset få vejledning og redskaber til at løse de tekniske udfordringer, du måtte støde på.

Alle er velkomne.

Karen Gabel Madsen (f. 1961) er uddannet på Århus Kunstakademi 1985-88 og på Bezalel Academy of Art, Jerusalem, 1988. Har udstillet på en lang række udstillinger i og udenfor Danmark. Repræsenteres af Galleri Leger i Malmø og kunne her opleves med soloudstillingen ”Tilstande” i 2023. Karen Gabel Madsen vandt i 2021 konkurrence om fornyelse af dansk landskabsmaleri. Medlem af Kunstner Samfundet.

Karen Gabel Madsen CV

Links:
https://www.karengabelmadsen.dk/
Galerie Leger (galerie-leger.se)

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk