Uge 11 (10. – 16. marts 2024)

MALERI U11 24

(MALERI – proces og tid)
v/ Morten Tillitz

Den maleriske proces er som spor man forfølger. Mellem det genkendelige og det abstrakte, hvor både tid og materialer baner vej mod en fortælling. Der er spor man følger, og andre man forfølger og så er der de som pludseligt opstår og til sidst får bundet motivet sammen.

Den maleriske proces handler om at udfordre – både materialerne og sig selv. For eksempel at prøve kræfter med en genre som interiørmaleriet – kendt tilbage fra renæssancen. Eller vælge lærredet fra til fordel for finerpladen, som kan skæres i ukurante vinkler. Fordi noget nyt efterlyses.

Velkommen til et kursus ,hvor der skal arbejdes med maleri – med motiv og farver og fortælling. Mellem det der opstår og det der står tilbage.

Udover den daglige undervisning på værkstedet: teknisk hjælp, opgaver og samtaler fælles på holdet og individuelt. Alle er velkomne på kurset, hvor der vil blive arbejdet med akvarel og akryl på papir, lærred og finerplader.

Morten Tillitz (f. 1965). Uddannet på Det Jyske Kunstakademi og Kunstakademiet i Kiel (1988-1993)
Udstillinger de seneste år: Juxtapose Art Fair, Stalke Galleri, Huset i Asnæs, Decembristerne (gæst), Galerie für zeitgenössische Kunst im Ratskeller (Berlin), Susak Expo (Kroatien). Medlem af kunstnergrupperne: QWERTY og Stokrosebanden.

Links:
http://www.tillitz.com
https://www.husetiasnaes.dk/morten-tillitz

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk