Uge 31 (28.07 – 03.08 2024) Linje 1

MALERI U31a 24
(DET SANSEDE LANDSKAB – maleri)
v/ Anna Munk

Landskabet er et klassisk motiv i malerkunstens tradition og mange har gennem tiden taget livtag med genren. Fra 1600-tallets nederlandske maleri og det realistiske naturstudie til et nutidig sanset og ekspressivt landskabsmaleri, hvor kun farver og flader er ladt tilbage.

Velkommen til et kursus, hvor traditionen skal kigges efter og der skal arbejdes med landskabet i bred betydning med inddragelse af en undersøgelse af form og materialer. For eksempel ved at tilføje andre materialer til akryl- og/ eller oliemaleriet som bivoks, pastel, stoflapper, bladsløv m.v. Alt sammen for at fremhæve landskabsmaleriets stoflig kvalitet og vække sanserne.

Dét og meget mere er omdrejningspunktet på kurset, hvor du vil blive opfordret til at eksperimentere og udfordre både landskabsgenren og dig selv.

Derudover teknisk hjælp, samtaler og foredrag.
Der kan arbejdes med både akryl- og oliemaling på kurset.

Anna Munk (f.1994) er uddannet fra Det Kongelig Danske Kunst Akademi i 2022. Derudover har Anna Munk studeret klassisk tegning på Studio Escalier, Paris (2023) og Den Klassiske Tegneskole på Ny Carlsberg Glyptotek, Danmark (2019). Seneste udstillinger inkludere Bad Timing – or How to Write History Without Objects på Den Frie Udstillingsbygning (2023) og soloudstillingen Allure på Tørreloft, AGA (2022).

Se mere:
annamunk.dk

https://denfrie.dk/udstilling/bad-timing/

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk