Uge 17 (21. -27. april 2024)

MALERI U17 24
(FORTÆLLENDE MALERI)
V/ Orsolya Bagala

Et fortællende maleri kan tage mange retninger. For nogen vil afsættet ligge i en intuitiv tilgang, mens andre søger en mere fast ramme. Valget er dit – stå ved det … og grib penslen.

Velkommen til et kursus, der tager udgangspunkt i deltagernes personlige motivation for at male. Uanset om den forbinder sig til et sanset landskab, et symbolsk billedsprog eller en psykologisk tilgang. Eller måske et helt fjerde afsæt som du har mod på at udfolde malerisk i dialog med undervisere og deltagere på kurset.

Undervejs vil vi komme omkring diverse maleteknikker og greb – ligesom der vil være mulighed for fælles og individuelle samtaler om dit maleri.

Der kan arbejdes med akryl på kurset – og alle er velkomne.

Orsolya Bagala er født 1976 i Ungarn og har boet i Danmark siden 1995. Er uddannet 2005 på Det Kongelige Danske Kunstakademi og har siden deltaget på en længere række udstillinger. Bl.a. med soloudstillingen ” Oh girl – it will not last” på Galleri Maria Friis i 2022. Har solgt til Statens Kunstfond og Statens Museum for Kunst (SMK). Modtog i 2022 Jens Søndergaard og hustrus Mindelegat.

Links:
https://www.orsolyabagala.dk

https://gallerimariafriis.dk/exhibitions/orsolya-bagala-oh-girl-it-will-not-last/

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk