Uge 16 (14. – 20. april 2024)

TEGNING U16 24
(TEGNING – udtryk og selvudtryk)
v/ Naja Abelsen

At tegne kan være som en aktiv og fredelig meditation. Et koncentreret nærvær, hvor man bliver mere bevidst om den form stregen gengiver, baseret på de beslutninger, der tages undervejs. Til andre tider er tegneprocessen mere som at navigere i en ukendt, skabende og frigørende proces – et tegneflow, der tager både hjerne og hjerte med sig.

I løbet af kurset kommer vi omkring iagttagelsestegninger og fantasiøvelser, hvor der skal prøves kræfter med det sete såvel som det sansende – dér hvor det legende og frigørende i at turde folder sig ud. Alt i alt et kursus med plads til et fagligt, kunstnerisk sprog i dialog med din personlige og oplevende streg.

Velkommen til en uge med nysgerrige, sansende og centrerende øvelser, samt ikke mindst din egen udfoldelse ud i tegningens univers. Undervejs vil du blive støttet i din tegneproces og blive bedre til at tegne både i teknisk og logisk forstand.

Kurset er åbent for alle uanset tegnefærdigheder.

Naja Abelsen f. 1964 er uddannet 1996 fra Danmarks Designskole. Bosat på Ærø siden 2010, hvor hun driver eget galleri i Vestergade 74 og er udstillingsaktiv. Har illustreret en lang række bøger ligesom hun har designet 21 frimærker for Post Greenland i perioden 1993-2019. Har modtaget en del legater og fondsmidler.

Links:
https://najaabelsen.dk/

https://vimeo.com/764451679

https://www.sumut.dk/da/udstillinger/2022/verden-er-en-stor-%C3%B8-naja-abelsen/

https://tegnerforbundet.dk/medlem/naja+abelsen/

https://sermitsiaq.ag/emne/naja-abelsen

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk