Uge 32 (03.08. – 09.08. 2025) Linje 1

MALERI U32a 25
(MALERISKE EKSPERIMENTER – al magt til det ukendte)

v/ Coline Marotta

Velkommen til kursus, hvor det uventede og overraskende er i fokus. Der vil være særlig opmærksomhed omkring en intuitiv og eksperimenterende tilgang til maleriet, da den kreative proces betragtes som et forgrenet net af veje og vildveje ind i billedets egen logik.

Frem for at fokusere på et ønsket færdigt billede, vil du blive opfordret til at give slip og fokusere på processen, og undervejs nyde både fejl og øjeblikke fyldt med glæde. Kort sagt forlade din tryghedszone og i stedet kaste dig ind i eksperimenterne.

Undervejs i kurset vil du blive introduceret til kunstnere fra forskellige generationer og lande. Den daglige undervisning foregår på værkstedet i dialog mellem kursets deltagere. Vejledning, gennemgange og individuelle samtaler.

Alle er velkomne. Vi vil male, men andre teknikker er også velkomne, såsom tegning og collage.

COLINE MAROTTA født 1991 i Frankrig, bor og arbejder i København. Uddannet i 2017 fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler (MFA) og i 2013 fra The Marseille-Mediterranean College of Art, Marseille (BFA). Har de seneste år udstillet i Napoli, Havana, Spanien og København. Er repræsenteret i Statens Kunstfonds samling. Repræsenteres af Brigade Gallery i København.

Links
https://brigadegallery.com/artists/31-coline-marotta/overview/
https://colinemarotta.com/

Pris kr. 5.391,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 575,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk