Uge 29/30 (13.07. – 26.07. 2025) Linje 2

MALERI/ FOTO U 29/30b 25
(NYE MALERIER)

v/ Jonas Pihl

Et malerikursus er for dig med lyst til at eksperimentere med materialer og udtryk. Måske fordi du søger et nyt udtryk eller bare vil lære noget nyt.

Man kan selv finde frem til mange metoder, men af og til kan det være godt med inspiration. Både indholdsmæssigt og materialemæssigt. Fordi man har mod på at udfordre billedfladen – og sig selv.

Der er for eksempel meget at hente ved at inddrage et langsomt tørrende malemiddel, posca- og molotow-tusser, malertape, overhead … og fejebakker! Arbejdsmetoder, der åbner for et mere frit “flow” i maleriet og giver dig større mulighed for at realisere det, du vil med maleriet – hvad enten du arbejder abstrakt eller figurativt.
Velkommen til to uger med sans for både detaljen og de store armbevægelser.

Den daglige undervisning vil være tilrettelagt omkring opgaver, teknisk vejledning og individuelle samtaler omkring dit eget maleri. Masser af snak, foredrag og fælles billedgennemgange.
Tag rigeligt med akrylmaling med – og lærreder – til de mange teknikker.

Alle er velkomne på kurset – både øvede og uøvede.

Jonas Pihl (f. 1978) er uddannet i 2008 på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Senest udstillingsaktuel i september 2023 på Galleri Christoffer Egelund med soloudstillingen ”Random Determinism”.
Har gennem årene udstillet mange steder uden for Danmark, bl.a. i New York, Miami og på Liverpool Biennalen. Jonas Pihl står også bag Nordeuropas største murmaleri på 1500 m2 Tvillingerne i Ålborg. Repræsenteres af Galleri Christoffer Egelund. Udstillingsaktuel I November 2024 på Vestjyllands Kunstpavillion.

Se mere:
http://www.jonaspihl.com/
https://kunsten.nu/artguide/calendar/jonas-pihl-random-determinism/

Pris kr. 7.995,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 1.250,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk