Uge 33/34 (11.08 – 24.08 2024) Linje 2

MALERI U33/34b 24
(MALERI – farvens musik)
v/ Pia Fonnesbech

Velkommen til et kursus, hvor vi kommer til at fordybe os i farvernes verden. Vi kommer til at tale om, hvad komplementærfarverne kan, vi eksperimenterer med få farver og lærer os nogle af hemmelighederne bag et godt maleri.

Vi taler også om farvens musikalitet, om forskellige teknikker og materialer, mørke/lys, kulde/varme og selvfølgelig komposition og forenklinger.

Vi taler om, hvordan man starter et billede, hvad der er vigtigt at tænke på under processens gang og hvordan man afslutter et billede.

Vi kommer både til at arbejde med stærke farver og med dæmpede farver. Det bliver to uger, hvor vi dykker ned i alt, hvad der har med farver at gøre.

Undervisningen vil være en kombination af fælles undervisning og individuel vejledning, samt introduktion af forskellige kunstnere fra kunsthistorien og frem til i dag.

På kurset kan der arbejdes med både akryl, vandopløselig olie eller akvarel – og alle er velkomne.

Pia Fonnesbech ( f. 1961), uddannet på Konstfacks i Stockholm, Valand i Göteborg samt været udvekslingsstuderende på Det kgl. danske kunstakademi. Har blandt andet udstillet på Liljevalchs i Stockholm, Charlottenborg og Nordatlantens Brygge i Kbh, Nordens Hus på Island samt Arnolfini Gallery i Bristol. Medlem af Odsherredsmalerne i Huset i Asnæs. Har modtaget Nordisk Råds rejselegat og solgt til det svenske Statens Konstråd.

Se mere
https://www.instagram.com/piafonnesbech/?hl=da

https://www.piafonnesbech.dk

Pris kr. 7.887,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 1.050,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk