Uge 33/34 (11.08 – 24.08 2024) Linje 1

MALERI U33/34a 24
(MALERI)
v/ Peter Neuchs

Maleri befinder sig godt i sprækken mellem det abstrakte og det genkendelige. Dér hvor man giver slip på forestillingen om det ”rigtige maleri” og bare maler. Dér hvor motivet sættes på spil og verden ”fortælles”, som den aldrig før er blevet fortalt.

Et hvert billede refererer til sin egen logik – uanset om det valgte sprog er figurativt eller abstrakt. Og kursets omdrejningspunkt er derfor glæden ved at skabe billeder. At arbejde med en plan flade – og blive bedre til det.

Velkommen til et kursus, hvor dit maleri er omdrejningspunktet. Hvor vi går i dybden med det, du vil udtrykke, så du kan komme tættere på det, du søger i forhold til din kunst og dit maleri. Et kursus om at søge og undersøge – om beslutninger og udfordringer, der kan pege mod nye veje ind i dit maleri.
Den daglige undervisning foregår på værkstederne tilsat opgaver, samtaler og foredrag om kunstens historie. Der kan arbejdes med både akryl- og oliemaling på kurset.

Alle er velkomne – øvede som ikke øvede.

Peter Neuchs (f. 1958) uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1985-92. Modtog i 1997 Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat. Har senest været udstillingsaktuel (2020) på gruppeudstillingen ”Summer Thinking”, Galerie Maria Lund, Paris, samt med separatudstilling (2018) ”Acumulação doméstica” Copacabana, Brasilien. Repræsenteret i mange offentlige samlinger. Blandt andre: Statens Museum for Kunst, AROS, Horsens Kunstmuseum, Arken, Herning Kunstmuseum, Esbjerg Kunstmuseum. Er tilknyttet Maria Lund Galleri i Paris.

Se mere
https://marialund.com/wp-content/uploads/peter_neuchs_cv_en.pdf

https://denstoredanske.lex.dk/.search?query=peter+neuchs

https://collection.smk.dk/#q=peter%20neuchs

Pris kr. 7.887,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 1.050,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk