Uge 32 (04.08 – 10.08 2024) Linje 3

MALERI U32c 24
(STOFLIGT MALERI – eksperimenter)
v/ Indigo Richards

Velkommen til et kursus med eksperimenterende maleri. Der skal hældes, sjaskes og skrabes maling på lærreder, lag på lag og vådt i vådt. Der kan også males på papir eller stof som limes på lærredet. For udgangspunktet er, at alt er tilladt, når der arbejdes indgående og i dybden med farveblandingerne og udtrykket.

Når akrylmaling fortyndes med vand, ændrer den karakter og bliver levende i stedet for plastikagtig, for når farven får lov til at flyde, vil den pigmentere på samme måde som akvarelmaling. Samtidig kan der ændres på stoflighed, transparens og sugeevne ved at tilsætte for eksempel kulstøv eller sand.

Der vil blive inviteret til at arbejde på flere lærreder ad gangen, der ligger og tørrer fra dag til dag. Der kan på dette kursus arbejdes med akryl og vandbaserede oliefarver, på lærred, bagsiden af lærred og kraftigt papir.

Kurset vil også give rig mulighed for at indarbejde motiver som planter, træer, mennesker, portræt eller hvad du brænder for. Tag derfor gerne fotos med, du selv har taget.
Kurset vil omfatte demonstration af teknikker, foredrag, billedgennemgange og opgaver.

Fælles samtale og individuel vejledning.
Tilrettelagt for både begyndere og øvede. Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Indigo Richards født 1966, er uddannet på Det Fynske Kunstakademi i 1993. Viste i 2023 soloudstillingen “Metal Mountain” på Galleri Sandberg i Odense og QWERTY CASINO på Juxtapose Art Fair i Aarhus.
Har de seneste år desuden udstillet i Portugal og Stockholm med QWERTY.
Medlem af kunstgruppen QWERTY.

Se mere:
http://indigo-r.dk

http://tifinger.dk/

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk