Uge 29/30 (14.07 – 27.07 2024) Linje 2

MALERI U29/30b 24
(MALERI – mellem krop, intimitet og natur)
v/ Clara Busch

Maleri handler om udtryk – om lykkelige forbindelser mellem proces, form og indhold. Maleri handler også om det, der tages afsæt i, for i modsætning til alle de digitale billeder vi møder i hverdagen, har maleriet en fysisk krop i verden. Afsættet kan ligge i det politiske eller poetiske for udgangspunktet er relationer mellem krop, intimitet, natur og de hverdagsobjekter, som bærer minder og tager del i vores liv.

Velkommen til et kursus der tager afsæt i et maleri, hvor mulighederne er endeløse i en afsøgning af dit personlige udtryk. Undervejs ind i dit maleri vil du blive tilbudt opgaver, samt vejledt i forhold til komposition, lys og farvebehandling. Uanset om du arbejder abstrakt og figurativt … eller i en blanding.

Kurset er baseret på dialog og samtale, og alle er velkomne uanset hvor lidt eller meget, man tidligere har været omkring maleri. Den daglige undervisning foregår på værkstederne suppleret med introduktion til samtidige malere og maleri.

På kurset kan der arbejdes i olie, akryl og akvarel – valget er dit.

Clara Busch, født 1991 er uddannet i 2022, Master of Fine Arts, Det Kongelige Danske Kunstakademi, billedkunstskolerne, Skolen for maleri og billedbaserede praksisser.
Har blandt andet udstillet (soloudstilling) på Nikolaj Kunsthal, Kunsthal Charlottenborg, Galleri Tom Christoffersen, Udstillingsstedet Q, Arcway Nightlands Connector, Richardt Winthers hus på Lolland. Har endvidere publiceret flere værker på tryk bla. i publikationen “Ny Jord” udgivet af Forlaget Virkelig 2020.

Se mere:
clarabusch.dk
kunsten.nu interview-portræt

Pris kr. 7.887,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 1.050,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk