Uge 29/30 (14.07 – 27.07 2024) Linje 1

MALERI U 29/30a 24
(ALLETIDERS MALERI)
v/ Bertil Osorio Heltoft

Der sker noget, når vi giver os tid til at se og undres. Over det der sker i dagligdag eller på indersiden af vores kranium – for alt kan inddrages i maleriet og være med til at fortælle en unik historie.

Velkommen til et malerikursus, hvor vi skal arbejde med, og sammen lede efter de gode og gerne flertydige motiver. Måske igangsat af et minde om en sten eller en sandal nogen engang glemte og du siden faldt over. Motiver – abstrakt eller figurativt – der kan overraske, når de kommer i berøring med maleriet. Alt sammen i forlængelse af forskellige maleriske praksisser, kunstnere og metoder, du vil blive introduceret for i løbet af kurset.

Kurset vil tage udgangspunkt i din egen motivverden, og de materialer du arbejder med. Undervejs i kurset vil du blive tilbudt personlige opgaver og samtaler, samt introduktion til alle tiders malerier og relevante kunstnere. Derudover vejledning i traditionelle maleriske medier og metoder, men fotografier, tekst, papmaché og en kastanje i lommen mv. kan også inddrages.

Med til processen hører de minder og referencer, og materialer vi selv bærer rundt på, så bring gerne tidligere arbejder, skitser eller tegninger – uanset hvilken berøring du tidligere har haft med maleriet.

Der kan arbejdes med alle materialer på kurset – udover akryl -og vandbaseret oliemaling m.v.
Alle er velkomne.

Bertil Osorio Heltoft, f. 1990 er uddannet på Det Fynske Kunstakademi og Stäedelschule Frankfurt, 2012-2018. Opvokset i Nordskov, Fyns Hovede og praktiserende i København.
Har udstillet i Karlsruhe, Tyskland, på gallerier i København, samt i Birmingham og senest i Los Angeles og London

Se mere:
Instagram: @bbertiosorio
https://kubaparis.com/archive/mayfly-keeper
https://kubaparis.com/archive/seen-again-for-the-thing-we-in

Pris kr. 7.887,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 1.050,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk