Uge 27/28 (30.06 – 13.07 2024) Linje 1

SKULPTUR U27/28a 24
(SKULPTUR – modellering, støbning & eksperimenter)
v/ Heine Kjærgaard Klausen

Skulpturer er forførende og kan det hele, for når én klump føjes til en mere opstår magien … og så er man fanget! En skulptur kan være stor, lille, vellignende, henvisende eller noget helt femte. På kurset er det dig og dine eksperimenter, der bestemmer retningen.

Velkommen til et 2-ugers kursus mellem modellering og vilde eksperimenter. Undervejs vil du blive introduceret til et væld af teknikker og nye arbejdsmetoder. Blandt andet situations- og opstillingsmodellering, negativ modellering og hvad en silikoneform kan bruges til. Der vil også blive taget fat på uægte og ægte gipsforme – det vil sige en form, der enten kan bruges én gang eller gentagne gange.

På kurset vil der desuden være mulighed for at lære ”objekt-støbning” samt at støbe med materialer som beton, gips, tin, PU-skum og silikone. Til sidst vil det hele blive sat ind i en sammenhæng og give mening som skulptur. Med eller uden sokkel.

Velkommen til et skulpturkursus, der eksperimenterer med formforståelse, nye materialer og udtryk. Udover den daglige undervisning på værkstederne: opgaver, foredrag, billedgennemgange og individuelle samtaler.

Heine Kjærgaard Klausen (f. 1978) tog afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2006 og var en af initiativtagerne bag galleriprojektet SKULPTURI.dk (2008-2012). Medlem af sammenslutningen DECEMBRISTERNE siden 2011.
Modtog i 2015 Statens 3-årige arbejdslegat.
Heine Kjærgaard Klausen har solgt til store danske samlinger blandt andet til Statens Kunstfond – og til samlere som Leif Djurhuus, Mads Øvlisen og Jens Peter Brask.

Se mere
http://www.heineklausen.com

http://www.specta.dk/heine-kjaergaard-klausen.html

Pris kr. 7.887,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 1.050,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk