Uge 44 ( 30. oktober – 05. november 2022)

MALERI
v/ Peter Neuchs

Maleri handler om følelse og fortælling. Om at jage forestillinger inde i sig selv, om at overgive sig og gribe pludselige indfald, og nogen gange om at male det man ikke tør. En sprække mellem det abstrakte og det genkendelige, hvor man kan give slip på forestillingen om det ”rigtige maleri” og blot male.

Så længe mennesket har malet har fortællingen været med. Helt tilbage til hulemaleriet i forhistorisk tid da dyret og jagtscenen blev hugget ind i klippevægge og indfarvet med rød okker og sort farvestof. I dag er sproget et andet og mere individuelt.

Velkommen til et kursus hvor dit maleri er omdrejningspunktet. Hvor vi går i dybden med det, du vil udtrykke, så du kan komme tættere på det, du søger i forhold til din kunst og dit maleri. Et kursus om at søge og undersøge – om beslutninger og udfordringer, der peger mod nye veje ind i maleriet.
Den daglige undervisning foregår på værkstederne tilsat opgaver, samtaler og foredrag.
Alle er velkommen – øvede som ikke øvede.

Peter Neuchs (f. 1958) uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1985-92. Modtog i 1997 Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat. Repræsenteret i mange offentlige samlinger. Blandt andre: Statens Museum for Kunst, AROS, Horsens Kunstmuseum, Arken, Herning Kunstmuseum, Esbjerg Kunstmuseum. Er tilknyttet Maria Lund Galleri i Paris.

Se mere:
http://neuchs.blogspot.com/
https://denstoredanske.lex.dk/Peter_Neuchs

Pris kr. 4.865,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk