Uge 43 (24. – 30. oktober 2021

EKSPRESSIVT MALER – øje, hjerte og hånd
v/ Jasper Sebastian Stürup

Det ekspressive maleri kan betragtes som en art poetisk ophobning af oplevelse og handling. Fysisk maleri lige nu på lærredet med penslen i hånden, hvor fladen, stregen og strøget, er udgangspunktet som en reference eller et udsagn om det at være menneske.

Kursets udgangspunkt er den enkelte kursists ståsted, så både begyndere såvel som øvede malere er velkommen. Undervisningen er baseret på samtale på tomandshånd med fokus på dit individuelle formudtryk og motivverden.

Velkommen til et kursus i ekspressivt maleri, der vil handle om energi og de tre vigtigste ting, når man maler: hånden, øjet og hjertet uanset om udtrykket er totalt abstrakt eller delvist figurativt. Derudover teknisk vejledning samt opgaver.

Jasper Sebastian Stürup (f. 1969) er uddannet 1999 på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Kunne i 2020 opleves på separatudstillingerne ”Fuldmåne Dage” på Galleri Ekely i København samt i 2018 med ”Nattens Gletsjer” på Charlotte Fogh Gallery. Jasper Sebastian Stürup er tilknyttet Charlotte Fogh Gallery samt repræsenteret i samlinger på Horsens Kunstmuseum, Arken, Trapholt, Malmø Kunstmuseum og MOMA i New York.

Se mere
https://www.jaspersebastiansturup.net/index.html
https://www.instagram.com/jaspersebastiansturup/

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk