Uge 40 (29. september – 05 oktober 2019)

Eksperimenter med figurativt maleri
v/ Linda Bjørnskov

Velkommen til et kursus med udgangspunkt i en eksperimenterende tilgang til maleriet. Der vil være fokus på din undersøgelse af billedets muligheder, samt hvordan du kan udfordre og styrker dit personlige udtryk.

Sæt ”plejer” på standby og søg nye veje ind i maleriets mange labyrinter. Søg inspiration i kunsthistorien – fra popkunsten og frem. Bliv udfordret med opgaver, samtale og selvstændighed.

Dyk ind i centrifugen af teknikker, materialer og ideer, og lad dig forføre af den kunstnerisk proces. Undervisningen vil være baseret på værkstedsundervisning med individuel vejledning. Derudover teknisk og praktisk vejledning, fælles billedgennemgang, samtale og foredrag.

Velkommen til et kursus i maleri, der tør være dynamisk, farveorienteret og eksperimenterende. Kurset er åbent for alle – øvede som uøvede ud i maleriet.

Der arbejdes udelukkende med akrylmaling.

Linda Bjørnskov (f. 1973) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 2006. Linda Bjørnskov har en lang udstillingsliste bag sig og er udstillingsaktuel med soloudstillinen ”Skyggefjerner” på Galleri Moderne i januar 2018. Medlem af sammenslutningen CORNER og Dansk Folkekunst. Repræsenteret af Galerie Moderne, Silkeborg.

Se mere:

http://www.lindabjornskov.dk/

http://www.corner.dk/corners-kunstnere/linda-bjoernskov/

https://kunsten.nu/journal/vold-magt-og-tilgivelse/

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi. Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk