Uge 33/34 (13. – 26. august 2023) linje 3.

STEMNINGSMALERI
v/ Pia Fonnesbech

Et maleri kan udtrykke alt. Et af de maleriske spørgsmål, der står centralt i dette kursus er, hvor meget et billede kan bære. Motivmæssigt såvel som koloristisk.

Velkommen til et kursus der inviterer til fordybelse i farvelæren, for ad den vej at erhverve nye maleriske redskaber. Blandt andet omkring, hvordan man kan løfte et næsten
færdigt og lidt kedeligt billede – eller rydde op i et motiv der opleves for rodet.

Undervejs i kurset vil der blive arbejdet med komposition og mørke/lys, ligesom der vil være fokus på den maleriske genre den enkelte udtrykker sig med. For er du ekspressionist, minimalist, eller noget helt tredje? Og hvor ligger dine styrker og det du med fordel kan arbejde mere med?

Undervisningen vil være en kombination af fælles undervisning og individuel vejledning samt introduktion til malere fra kunsthistorien og frem til i dag.

På kurset kan der arbejdes med både akryl, vandopløselig olie eller akvarel – og alle er velkomne.

Pia Fonnesbech ( f. 1961), uddannet på Konstfacks i Stockholm, Valand i Göteborg samt være udvekslingsstuderende på Det kgl. danske kunstakademi. Har blandt andet udstillet på
Liljevalchs i Stockholm, Charlottenborg og Nordatlantens Brygge i Kbh, Nordens Hus på Island samt Arnolfini Gallery i Bristol. Medlem af Odsherredsmalerne i Huset i Asnæs. Har modtaget Nordisk Råds rejselegat og solgt til det svenske Statens Konstråd.

Se mere
https://www.instagram.com/piafonnesbech/?hl=da
https://www.piafonnesbech.dk

Pris kr. 7.887,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 1.050,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk