Uge 33/34 (09. – 22. august 2020)

MALERI – søg nye veje
v/ Peter Neuchs

Med farven og kompositionen som medspiller er der stort set ingen grænser for hvor man kan komme hen med maleriet. Uanset om man vil det abstrakte, fortællende, figurative, sfæriske, konkrete eller noget helt syvende. Nogle gange handler dei om det hele … på samme tid!

Det er derfor du skal træffe dine valg og vælge de materialer og det medie der passer dit projekt bedst. Skal du for eksempel udtrykke dig i akryl eller er det oliemaleriet der trækker i dig? På det indholdsmæssige plan, gælder det et valg af genre og fortælling.

Velkommen til et kursus om at søge og undersøge … om at træffe beslutninger, der vil udfordre dig til at tage nye veje ind i maleriet.

Værkstedsundervisningen er baseret på individuelle samtaler omkring dit maleri, og på fælles billedgennemgange. Der vi indgå foredrag i kurset om maleriet og dets betydning – ligesom vi vil forsøge at kigge ind bagved for at undersøge hvilke teknikker en række kunstnere har brugt.

Velkommen til et par udfordrende, sjove og intense arbejdsuger.

Peter Neuchs (f. 1958) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1986-92. Modtog i 1997 statens 3-årige arbejdslegat. Har siden akademitiden udtrykt sit i både maleri, fotografi og installation. Er netop hjemvendt efter mere end 20 år i São Paulo og Rio de Janeiro. Er tilknyttet Maria Lund Galleri i Paris.

Se mere
www.marialund.com/galerie/artistes/peter_neuchs.htm

Pris kr. 6.770,-
Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 900,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk