Uge 32 (06. – 12. august 2023) Linje 2.

KONKRET ABSTRAKT MALERI
v/ David Dellagi

Velkommen til et kursus, der tager udgangspunkt i geometrisk formgivning i maleriet. Inspireret af det konkrete abstrakte maleri, skal vi arbejde med konstruktiv formopbygning af linjer og farver, uden brug af organiske former eller elementer fra den omgivende virkelighed.

Kurset vil særligt fokusere på, hvordan man bruger denne ramme til at skabe et dynamisk maleri. Svaret er ikke givet, men vil være genstand for kursisternes maleriske undersøgelser under kurset.

Kurset omfatter opgaver, selvstændigt arbejde i værkstedet, samtaler om kunst og maleri, foredrag og individuel vejledning.

Indenfor de givne rammer, arbejdes der med grundlæggende maleriske principper og teknikker, såsom farveblanding, tonalitet og komposition. Du får mulighed for et møde med, og en individuel fortolkning af, en spændende retning inden for maleriet.

På kurset kan der arbejdes med akrylmaling på lærred, papir og karton.
Både øvede og begyndere er velkomne.

David Dellagi (f. 1970) er uddannet hos maleren Evgenii Brukman 1987-1992. Han har desuden studeret på Kbh. Universitet (film og kunsthistorie). Han har udstillet på bl.a. Skive Kunstmuseum, Rønnebæksholm, Charlottenborg Kunsthal, Den Fri, med soloudstillinger på bl.a. Galleri Benoni, Marie Kirkegaard Gallery, Galleri Christoffer Egelund, Danske Grafikeres Hus, samt i New York, Los Angeles, London, Mexico City og Stockholm. Har senest kunne opleves på Galleri Benoni, København med soloudstillingen Recent Paintings, i august 2022

Se mere:
https://www.daviddellagi.com/
https://kunsten.nu/artguide/calendar/david-dellagi-recent-paintings/
https://www.instagram.com/daviddellagi/?hl=da

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk