Uge 32 (02. – 08. august 2020)


SKULPTUR I OPRØR
v/ Andreas Schulenburg

For de fleste er hverdagen fyldt med pligter: der skal vaskes, købes ind, laves mad og regninger skal betales. Men ikke i uge 32! Her tager vi magten tilbage, og sætter vores nysgerrighed og lyst til at opfinde noget unyttigt i centrum. Tænker frit og ud af boksen – for eksempel skulptur som en hybrid, hvor alle materialer kan bruges. Splittet ad og sat sammen igen, indtil en ny form opstår som giver mening.

Velkommen til et skulpturkursus omkring et formsprog, der rækker om bag sproget og rammer en lige i hjertekulen. Sæt fantasien løs og kast dig ind i materialernes verden. Der skal snittes, bores, slibes, støbes, skæres, limes, bindes og skrues. Der skal laves sokler og klodser og montre og æsker og kasser. Der skal skabes nye forbindelser og nye sammenhænge, så tanken kan bevæge sig frit. Igen.

Den daglige undervisning vil være tilrettelagt omkring eksperimenter, opgaver, tingfinderi, teknisk hjælp og masser af snak om skulptur og kunst og virkelighed anno 2020.
Alle er velkomne på kurset.

Andreas Schulenburg (f. 1975) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2005. Har siden udstillet på udstillinger i og uden for Danmark. Arbejder med skulptur i et udvidet felt der omfatter keramik, filt, stof, tegning m.v. Som for eksempel på soloudstillingen DIY – Do It Youself i 2016 på Galleri Charlotte Fogh, hvor han satte middelalderlig dansk kalkmaleri i dialog med samtidens forbrugerkultur. Er repræsenteret af Galleri Charlotte Fogh i Århus. Udstillingsaktuel i september 2019 med separatudstilling på Viborg Kunsthal.

Se mere
https://www.idoart.dk/kalender/andreas-schulenburg-together-but-still-alone

https://kunsten.nu/journal/ugens-kunstner-andreas-schulenburg/

https://finespind.dk/index.php/artikler-og-billedserier/1110-andreas-schulenburg

Pris kr. 4.565,-
Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk