Uge 30 (19. – 25. juli 2020)

KUNSTFOTOGRAFI – Tab for Alt ikke Lysten til at gaae
v/ Malene Nors Tardrup

Tab for Alt ikke Lysten til at gaae, sagde Søren Kirkegaard – en opfordring, der stadig er lige vedkommen. At gå betyder at være på vej – i bevægelse og åben for det ikke planlagte møde. Over stok og sten, ud i naturen og ind i kunstfotografiet.

Velkommen til et nysgerrigt fotokursus i dialog med dine medkursister, mens vi stiller skarpt på den ærøske natur og kultur. Vi vil arbejde tematisk og kreativt med fotografiets kunstneriske udtryk, ligesom vi vil eksperimentere med forskellige fortællemetoder og måder at fotografere på. Der vil være særlig vægt på en fotografisk kunstnerisk fortolkning.

Derudover fælles- og individuelle opgaver og gennemgange, samt introduktion til aktuelle og relevante fotokunstnere.

Tag vandreskoene på og gå med ud i det ærøske landskab, for det kan jo hænde at du får gået dig dine bedste tanker til. Som Søren Kirkegaard skrev tilbage i 1847: Jeg har gaaet mig mine bedste Tanker til […] Naar man saaledes bliver ved at gaae, saa gaaer det nok.

Skolen råder over en del stærke computere (Mac) med billedbehandlingsprogrammet PhotoShop. Undervisning i billedredigering foregår på disse computere. Skolens udstyr inkluderer en fotoprinter og Laserprinter. Medbring gerne dit eget kamera – alt fra mobiltelefonens kamera til spejlrefleks kamera kan bruges.

Alle er velkommen – øvede som uøvede.

Malene Nors Tardrup (f. 1974) er uddannet i 2012: (MA/Cand.fil.) Det Kongelige Danske Kunstakademi. (BA) Glasgow School of Art – Fine Art Photography i Skotland, samt The University of New Mexico, 1999-2002.
Separatudstillinger: Replacement Migration – Make Yourself at Home, Overgaden – Institut for Samtidskunst, Københavns Museum og Immigrantmuseet, Farum. Hjemstavnsbillede(r), v. Kulturværftet og i boligområdet Nøjsomhed, Helsingør. Gruppeudstillinger i ind- og udland: Qalandiya International Contemporary Art Festival / Palestinian Art Court – Al Hoash, Jerusalem, Danish America Museum, USA, Overgaden – Institut for samtidskunst, Kunsthal Nord, Gallery Sejul, Seoul m.m.
Udsmykningsopgave for Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Se mere

https://tardrup.com/wp/

https://www.bispebjerghospital.dk/om-hospitalet/oplev/oplev-kunsten/Sider/Nyt-Længe-er-ikke-evigt.aspx

https://www.youtube.com/watch?v=V7dKPZYVxTU

Pris kr. 4.565,-
Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk