Uge 30 (19. – 25. juli 2020)

MALERI – grib det umiddelbare
v/ Kristian Touborg

Velkommen til et kursus med en mangfoldig og samtidsrelevant tilgang til maleriet, hvor hver enkelt kursist vil blive mødt i sit personlige univers. Der vil undervejs blive diskuteret tanker, betydning, valg og fravalg. Blandt andet omkring, hvordan man på en personlig måde kan arbejde med sine ideer og følelser på lærred.

Kursets kerne handler om at gribe sin umiddelbare fascination så afstanden fra idé til maleri bliver så kort som mulig. Her ved styrkes den personlige autenticitet og den frie visuelle stemme.

Der vil også være plads til at bevæge sig væk fra konventionelle metoder samtidig med, at der inviteres til opmærksomhed omkring klassiske malerisk sansning samt forståelse for lys, lag og komposition.

Der kan arbejdes med olie- og akrylmaling på dette kursus.
Alle er velkommen.

Kristian Touborg, født 1987, er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2016. under sin studietid arbejdede han i årene 2014-16 som assistent for Tal r.
Kristian Touborg har udstillet i ind og udland siden 2016 – bl.a. flere gange solo på Gallerie Mikael Andersen samt på Eduardo Secci Contemporary, i Firenze. Repræsenteres i dag af begge gallerier. Udstillingsaktuel i januar-februar med separatudstilling på Gallerie Mikael Andersen.

Se mere:
https://kristiantouborg.com
http://mikaelandersen.com/artists/kristian-touborg

Pris kr. 4.565,-
Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk