Uge 30 (21. – 27. juli 2019)

REPORTAGEFOTOGRAFI – virkelighedens skatkammer
v/ Louise Leth

Gå på opdagelse med kameraet og fang dét øjeblik, hvor tiden går i stå. Dér hvor magien opstår i mødet med det fremmede.

Velkommen til et kursus ud i reportagefotografiets hemmeligheder baseret på dagsopgaver og billedarbejde. Tag stilling til det du ser og sæt det sammen til en dokumentarisk fortælling.
Der er fokus på dig og hvad du vil fortælle – for det er her det hele starter.

Den daglige undervisning foregår på fotoværkstedet. Derudover individuelle og fælles billedgennemgang, og teknisk vejledning.

Skolen råder over en del stærke computere (Mac) med billedbehandlingsprogrammet PhotoShop. Undervisning i billedredigering foregår på disse computere. Det er en fordel at medbringe et digitalt spejlreflekskamera. Skolens udstyr inkluderer en god fotoprinter.
Alle er velkommen, øvede som uøvede.

Louise Leth (f. 1986) er uddannet fra Journalisthøjskolen i 2012 og tog i 2017 afgang på Filmskolen som dokumentarinstrukør. Louise Leth er dokumentarist og bruger både film og stillfoto til at skabe fortællinger, der kommer tæt på mennesker. Blandt andet i filmen ”Vidne”, om lægen Haifaa Awad, der risikerede livet for at hjælpe ofrene i Syrien. Filmen vandt i 2018 Humanitarian Award ved Copenhagen filmfestival og bliver nu vist på festivaler verden over. Louise Leth er flere gange draget ud i verden alene med sit kamera om halsen. Blandt andet i Afrika, Syd- og Mellemamerika. Er pt i gang med at udvikle en filmproduktion i samarbejde med DR.

Se mere
https://www.louise-leth.com/

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk