Uge 29/30 (18. – 31. juli 2021)

MALERI – det figurative og ekspressive
v/ Ida Sønder Thorhauge

Maleri handler om at ville udtrykke noget – om at have noget på hjertet. At turde give slip og følge med et motiv. Maleri handler også om flade, farve og motiv – og de lykkelige forbindelser der derimellem kan opstå når det hele går op i en enhed. Det kan have et humoristisk, rørende eller løssluppent udtryk – valget er malerens og alt kan inddrages i den maleriske proces.

Velkommen til et kursus med udgangspunkt i det figurative og ekspressive maleri, hvor omdrejningspunktet er dialog og glæden ved at male. Samt vejledning, teknik og metoder. Kompositionen i billederne tages også under behandling, ligesom stoflighed og fortælling.
Der vil være fokus på deltagernes individuelle udtryksformer og motivverdener, så slip fantasien fri og mal løs! Alle er velkommen.

Ida Sønder Thorhauge (f. 1990), uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2016.
Thorhauge har udstillet nationalt og internationalt på egen hånd og som en del af kunstnergruppen Piscine. Blandt andet på INCA Institute of New Connotative Action i Portland, Poor Farm i Wisconsin, Fuego i Mexico City, og på Kunsthal NORD i Danmark.
I perioden 2018-2019 var hun resident i Bikuben Fondens Atelierprogram i København, og i efteråret er hun stipendiat på Det Danske Institut i Rom.
Ida Sønder Thorhauge er udstillingsaktuel i april 2021 på Sydhavn Station (gruppe) og i april 2021på Overgaden Institut for Samtidskunst (solo).

Se mere
https://www.idathorhauge.com/
https://www.idoart.dk/kalender/ida-soender-thorhauge-building-a-path-within-this-frame

Pris kr. 7.170,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 950,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk