Uge 29/30 (17. – 30. juli 2022)

ET SAMMENSAT MALERI – nye fortolkningsrum
v/ Morten Knudsen

Med omdrejningspunkt i landskabsmotivet skal vi på kurset arbejde med både det figurative og abstrakte maleri.

I arbejdet med at udvikle og arbejde med motiverne, vil der blive stillet skarpt på måden, hvorpå der vælges at male dem. Blandt andet ved at stille spørgsmålstegn til, hvad et maleri egentlig er, samt om det kan bruges mere og andet end olie- eller akrylmaling på et lærred. For eksempel glimmer, sølvpapir, lim, neglelak og akvarel. Materialer, der i første omgang kan virke uforenelige med et klassisk maleri, men samtidig peger på nye fortolkningsrum.

Kurset vil omfatte opgaver, samtaler om kunst og maleri, foredrag, fælles billedgennemgange, og individuelle samtaler med udgangspunkt i dit eget maleri.

Velkommen til et malekursus for alle med lyst til at male – nybegyndere som rutinerede. Du kan male med olie, akryl, neglelak, tusch osv. Alle materialer er velkommen, og du kan male på lærred, papir, tændstikæsker, eller gamle genbrugte skjorter. Alt er tilladt så længe det inspirerer til refleksion og nye erfaringer.

Morten Knudsen født 1985 er uddannet 2018 ved Det Kongelige Danske Kunstakademi og Hochschule für kunst hamburg (Proff. Jutta Koether). Har det seneste år udstillet på bl.a. Statens Museum For Kunst, Andersens’ Contemporary, Christian Andersen Gallery, La’ Cucina, C.C.C Gallery og senest i 2021på The Tail i Brussels. Modtager af Niels Wessel Bagges æres legat og 15 Juni fondens æres legat. Er repræsenteret i samlingen hos Statens Museum for Kunst og Ny Carlsberg fonden. Repræsenteres af galleriet andersenscontemporary

Se mere
https://www.andersenscontemporary.dk/morten-knudsen-works

Pris kr. 7.170,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 950,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk