Uge 26 (21. – 27. juni 2020)

AKVAREL – det ærøske sommerlandskab
v. Nils Viga Hausken

Kurset finder sted i højsommeren midt i det ærøske landskab, hvor mark og eng brydes af stejle skråninger omgivet af et blåt hav. Et bombardement af linjer og stærke farver, der kalder på at blive oplevet og gengivet lige så storladent i akvarellen.

Velkommen til et kursus, hvor der kan arbejdes med akvarellen på et individuelt niveau – og gerne både i små og store formater. Undervejs vil der blive stillet spørgsmål til akvarel som genre samt blive eksperimenteret med forskellige teknikker i kombination med tegning.
Kurset vil tage udgangspunkt i den enkeltes oplevelse af landskabet – i store strøg eller enkelte streger. Der er plads til det hele i mødet med landskab: de voldsomme farveeksplosioner og det tyste i afstemte toner. Kom og giv dit bud på et oplevet landskab.
Udover den daglige undervisning på værkstedet, vil der være ture ud i landskabet – på egen hånd og i gruppe. Samtaler, opgaver, teknisk vejledning samt foredrag.

Alle kan være med. Både nybegyndere og rutinerede.

Nils Viga Hausken (f. 1959 i Norge). 1976 –1980 Grafisk Formgiver, Bergeland Videregående Skole, Norge. 1986 –1994 Det Kgl. Danske Kunstakademi. 1989 –1990. 1998 –1999 Multimediedesign / projektledelse, Kunstakademiets Arkitektskole
Nils Viga Hausken har siden midten af 1990’erne deltaget på en lang række udstillinger i både ind- og udland. Har senest kunne opleves på soloudstillingen “New Territories” på CAS, Contemporary Art Stavanger samt ”The Interplay Between The Local And The Global”, Nordic Contemporary Art Center, Xiamen, China.

Se mere
http://www.nilsvigahausken.com

Pris kr. 4.565,-
Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk