Uge 27/28 (04. – 17. juli 2021)

FOTOGRAFI – når det kommer tæt på
v/ Angelina Owino

Der er fotografier der sætter sig fast i vores erindring – billeder som presser sig ind mellem alle de andre og bare vil huskes. Det mindeværdige fotografi kan ikke sættes på formel. Men, når det fungerer, kan vi mærke det, for fotografi handler om meget mere end det pæne billede.

Velkommen til et kursus, hvor din fantasi vil blive vækket og du vil blive opfordret til at gå på opdagelse med dit kamera – i dig selv og i verden omkring dig. Til at fortælle historier med stemning og følelser.

I løbet af kurset vil du blive stillet en individuel opgave, som er tilrettelagt udfra hvad du kan og i respekt for hvordan du kan rykke dig videre derfra.

Udover den daglige undervisning tager kurset udgangspunkt i feedback, teknisk vejledning,
foredrag, opgaver og inspiration.

Angelina Owino (f. 1981) er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus (2008-13) samt på University of Missouri (kunstfotografi). Angelina Owino er selvstændig fotojournalist med base i Klitmøller, hvorfra hun hovedsageligt arbejder for medier, erhvervslivet og lave egne projekter. Hun er også dokumentarist og laver film. Hendes første kortfilm: ”Måske en dag”, er blevet udtaget til en lang række filmfestivaler og har blandt andet vundet en pris på Film Festival i Norge. Medlem af Pressefotografforbundets bestyrelse.

Se mere
http://www.angelinaowino.com
https://www.instagram.com/angelinaowino/

Pris kr. 7.170,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 950,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk