Uge 27/28 (03. – 16. juli 2022)

STOFLIGT MALERI – lag på lag
v/ Indigo Richards

Lag på lag teknikken og det stoflige maleri er vigtige teknikker til at opbygge dybde og perspektiv i et maleri. Lag på lag maleriet inviterer til at bruge de store armbevægelser og til at tænke hele billedfladen med fra starten. Kort sagt til at give los og udfordre et kontrolleret maleri.

Fortyndet med vand løber akrylmalingen og pigmenterer ligesom i akvarellen. Den bliver levende i stedet for plastikagtig, og tilsat kulstøv, sand eller malemidler vil den også ændre stoflighed, konsistens og transparens.

Velkommen til et kursus, hvor der skal arbejdes i bund med billedfladen og samtidig gås i dybden med farveblandinger, strøg og tempo. Det hele tilsat billedgennemgange og opgaver, fælles samtaler og individuel vejledning.

Tilrettelagt for både begyndere og øvede.

Indigo Richards, født 1966, er uddannet på Det Fynske Kunstakademi i 1993. Deltog i 2021 på Juxtapose Artfair i Århus og soloudstillingen “Watering Flowers” hos Galleri Sandberg.
Har de seneste år udstillet i Berlin, og London. Repræsenteret af Galleri Sandberg i Odense. Medlem af kunstgruppen QWERTY.

Se mere:
http://indigo-r.dk
http://tifinger.dk/

Pris kr. 7.170,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 950,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk