Uge 26 (26. juni – 02. juli 2022)

MALERIETS BUFFET – kunstneriske valg
v/ Michael Boelt Fischer

Maleri handler om at male, uanset om dit afsæt er det ekspressive, figurative eller konkret maleri. Alle veje fører til Rom, som man siger.

Velkommen til et kursus om at komme tæt på – langsomt, hvor intet er for dumt eller klogt, stort eller småt. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes maleriske anliggende, hvor nogle vil have brug for bespænd, andre for fordybelse, fokusering på forenklingen eller noget helt fjerde.

Kurset indledes med en fælles opgave som en slags “opvarmning”, og herfra følger jeg med ind i dit maleri.

Undervisningen tager udgangspunkt i arbejdet med dine billeder, med fokus på ideer og komposition, om tilvalg og fravalg. Individuelle og fælles samtaler, foredrag og teknisk vejledning. Den daglige undervisning foregår på værkstederne.

Alle er velkommen – hvad enten du er øvet eller uøvet, har brug for et skub for at komme videre med dit maleri, eller bare vil i gang.

Michael Boelt Fischer født 1974 er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2004 og har siden udstillet i både ind- og udland. Bl.a. på Galleri Specta i 2021. Michael er medlem af Danske Grafikere og er medstifter af kunstnergruppen ZEDAMATOR samt kunstnerkollektivet Selvsving.

Se mere:
https://gallerikant.dk/exhibitions/michael-boelt-fischer-solo?state=past
https://www.instagram.com/michaelboeltfischer/?hl=da

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk