Uge 26 (21. – 27. juni 2020)


DET SANSENDE FOTOGRAFI
v/ Anne-Li Engström

Det sansende fotografi handler om at være tilstede i dét øjeblik billedet tages. I et flow, dér hvor vi ikke lader os styre af tanken, men af det der naturligt kommer til os. Det intuitive.

Sammen med dig og dit kamera skal vi på opdagelse og søge efter storheden i det enkle – i et blik, en relation eller i naturens mægtige storhed. Søge og være i det stille – finde stemningen og det sanselige, dér hvor virkeligheden genfortrylles.

Velkommen til et fotokursus om at undersøge og opdage. For eksempel om vi tager anderledes billeder, når hovedet forsøges tømt for ideer og tanker. Kurset er baseret på inspiration, feedback og opgaver. Den daglige undervisning vil have fokus på udvikling af dit personlige udtryk.

Kunsthøjskolen råder over en del stærke computere (Mac) med billedbehandlingsprogrammet PhotoShop. Undervisning i billedredigering foregår på disse computere. Det er en fordel at medbringe et digitalt spejlreflekskamera. Skolens udstyr inkluderer en fotoprinter og en laserprinter.
Alle er velkommen, øvede som uøvede.

Anne-Li Engström, født 1958 er uddannet fotograf på Nordens Fotografiska Skola i Stockholm 1984. Siden bosat i Danmark, hvor hun arbejder som freelance fotograf. Bl.a. med reportage- og portrætfotografering. Har deltaget på udstillinger som Fototriennale Fyn, under Museet for Fotokunst i Odense og i Møstingshus på Frederiksberg, samt udstillet separat på Galleri Mira i Stockholm og i Museumsbygningen på Østerbro. Skabte i 2011 en serie frimærker for PostDanmark. Er kendt for sit samarbejde med Camilla Plum om en lang række have- og kogebøger.

Se mere:
www.anne-li.dk

Pris kr. 4.565,-
Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk