Uge 19 (05. – 11. maj 2019)

ABSTRAKT MALERI
v/ Anna Sørensen

Mange veje føre til målet… også når det gælder det abstrakte maleri. En genre, hvor afsættet for nogle er den genkendelige form – for andre en genkendelighed, der dukker op undervejs.

I grænselandet mellem det abstrakte og det, der kan genkendes som form, kan alt danne forlæg som for eksempel et lysindfald på et gulv, detaljer fra industrien eller spejlinger og skygger fra mosekonens bryg. Betydning og sammenhæng skabes undervejs

Velkommen til et malekursus hvor form og farve kan danne mønstre, rytme og stemning. Det abstrakte univers er rummeligt og bredspektret og kurset vil dykke ned i farvernes mange muligheder. Der vil blive stillet skarpt på både en spontan, rationel og eksperimenterende tilgang til det abstrakte maleri.

Undervisningen vil være koncentreret om dit personlige bud på maleri, med udgangspunkt i opgaver, individuelle samtaler og teknisk vejledning.

Anna Sørensen (f. 1968) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1996. Repræsenteres af Galleri Tom Christoffersen og har en række store udstillinger bag sig. Blandt andet på Holstebro Museum der flere gange har præsenteret udstillinger med Anna Sørensen, heriblandt Anna Sørensens første soloudstilling på et dansk kunstmuseum: Colour Groove (2008) og Clay Walk (2014). Derudover viser museet løbende værker af Anna Sørensen, når museets samling præsenteres i nye ophængninger. Modtog i 2016 Vilhelm Pachts Legat.

Se mere
https://tomchristoffersen.dk/artists/anna-soerensen/
http://www.holstebrokunstmuseum.dk/da/samling/samtidskunst–ekspressiv-abstrakt/anna-sørensen.aspx

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk