Uge 14 (31. marts – 06. april 2019)

DET MALERISKE RUM – abstrakt/ figurativt
v/ Michael Isling

En dans med maleriet som centrum – et spænd mellem hovedkulds fart, hård opbremsning og fordybelse. Udgangspunktet er billedets maleriske rum – hvad enten du maler figurativt eller abstrakt.

Velkommen til en uge med fokus på fortælleglæde, farveholdning og billedets spændingspunkter. Et kursus, hvor der vil blive snakket fanden et øre af. Det er nemlig vigtigt at sætte ord på det, man udtrykker og på de tiltag, der skal til for at indfri billedets intention. Den maleriske proces rummer både henrykkelse og fortvivlelse, orden og kaos. Og nogle gange det hele på samme tid.

Kurset indledes med en opgave eller to. Eventuelt flere opgaver stilles såfremt der er behov. Kurset er først og fremmest baseret på individuelle samtaler om den enkeltes maleri. Derudover dialog holdets deltagere imellem, foredrag og teknisk vejledning. Introduktion til nye teknikker. Blandt andet til airbrush der kan bruges til diffuse baggrunde, overgange, lys og skygge. Tre anlæg vil være til disposition under kurset.

Der vil være rig mulighed for at arbejde i store formater – både i olie og akryl.
Alle malerglade folk er velkommen på kurset. Øvet som uøvet.

Michael Isling, født 1978, er uddannet på Det Fynske Kunstakademi i 2008 samt på Det Kongelige danske Kunstakademi 2005-2006. Har udstillet på blandt andet Det Fynske Kunstmuseum, Kunsthallen Brandts i Odense og i Århus kunstbygning. Står endvidere bag gavlmaleri “The Beanstalk” på H.C. Ørstedsvej, København.


Se mere:
https://www.idoart.dk/kalender/michael-isling-hjemkomstvildfarelse

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk