Uge 12 (17. – 23. marts 2019)

LANDSKABSMALERI – på kanten af lyset
v/ Camilla West

Det tidlige forårslandskab er fuld af kontraster, men store farveoplevelser gemt mellem grå dage. Dagene er igen ved at være lange, og selvom det er koldt, lønner det sig at suge lyset til sig.

Det er en væsentlig del af den maleriske proces, at se landskabet, hvor det er. Nemlig udenfor. En rask morgentur er derfor en del af det daglige program, for vi skal ud og stå midt i det hele og kigge os mætte på det spæde forårslandskab, der folder sig smukt ud på Ærø.

Velkommen til en uge i selskab med det ærøske landskab i dialog med rytme og linjer, oplevelse og maleri. Undervisningen vil skifte mellem skitse med blyant, akvarel og akrylmaleri.
Kurset er baseret på værkstedsundervisning med individuelle samtaler og vejledning. Teknisk vejledning opgaver og fælles billedgennemgange. Øvede som uøvede er velkommen.

Camilla West (f. 1969) er uddannet på Det Fynske Kunstakademi 1997.
Efter flere års pause vendte hun 2012 tilbage på kunstscenen med sine landskabsmalerier. Har siden udstillet i Galleri Agardh & Tornwall i Stockholm, Galleri Matera i Italien og Köln, Nordahl & Nissen Contemporary i København, Galleri Wolsen i Ålborg samt på gallerier i norden, USA og rundt om i Europa. Senest her i 2018 på Gallerie Duval Hervé i Frankrig.

Se mere
http://galeriewolfsen.dk/camilla-west.aspx
https://www.idoart.dk/blog/landskabet-tilhoerer-maleren
https://www.letelegramme.fr/morbihan/quiberon/exposition-les-horizons-colores-de-camilla-west-30-07-2018-12041317.php

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk