Uge 45 (07. – 13. november 2021)

AKVAREL & TEGNING – et personligt udtryk
v/ Anita Viola Nielsen

Velkommen til et kursus i tegning og akvarel med en undersøgende og eksperimenterende tilgang til begge udtryk, hvor form, tekstur, stoflighed, flade og streg er i centrum.

Fokus vil ligge på det kreative rum, og målet er det udtryksfulde og spændende billede. Vejen er ikke den perfekt udførte tegning eller den klassiske akvarel. I stedet vil vi gå til stregen, farven og penselstrøgene på en legende måde, og blandt andet forsøge at skabe dybde i billederne på anden vis end centralperspektivisk.

Undervejs vil der blive stillet en række opgaver for at få gang i farven, teknikkerne og inspirationen. Herunder introduktion til værker skabt af andre kunstnere samt inddragelse af børnetegninger.

Kurset er åbent for alle med lyst til at udforske et personligt udtryk i tegning og akvarel.

Anita Viola Nielsen født i 1958 og uddannet på Den Grafiske Højskole, København, Academia dell Belle Arti, Perugia (Italien) samt på Københavns Universitet (kunsthistorie).
Har udstillet mange steder gennem årene – senest i 2020 med soloudstillingen Dreamscape på Galleri Leger i Malmø. Har siden 2013 været medlem af Kunstnersammenslutningen Corner og deltager på den årlige udstilling på Sophienholm, Lyngby.

Se mere
http://www.anitaviola.dk

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk