Uge 45 (05. – 11. november 2017)

MALERI – abstrakt konkret maleri
v/ Troels Aagaard

Har du lyst til at finde ud af mere om maleri og har du mod på at udfordre dit eget udtryk, så venter en uge med gode oplevelser og stor inspiration.
Velkommen til et kurset der vil dykke ned i maleriets mange muligheder og udtryksformer Udgangspunktet er dit eget arbejde med det abstrakte maleri.
Ud over den daglige undervisning på værkstederne, hvor maleriet er det absolutte omdrejningspunkt, vil der blive afholdt fælles billedgennemgange og foredrag om maleriets tradition.

Du vil blive introduceret til nye tendenser i maleriet – lige som det abstrakt konkrete maleri samt det ”udvidede” maleri vil blive inddraget. Derudover vil ældre kunstnere, der har eksperimenteret med levende billeder og rumopfattelser, blive kigget over skulderen.

Alle er velkommen på kurset, hvor der kan arbejdes med både olie- og akrylmaling.

Troels Aagaard (f. 1970) er uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademi 1998-2004 og har siden deltaget i en lang række udstillinger, senest ”IDEALER – Konkret kunst, dengang og nu”, der bliver vist på Fuglsang Kunstmuseum, Esbjerg Kunstmuseum og Randers Kunstmuseum i 2016/2017. Han er fast tilknyttet Galerie MøllerWitt i Aarhus. Gennem de sidste 10 år har han udført adskillige større udsmykninger i både offentligt og privat regi.
Troels Aagaard var desuden medlem af kunstnergruppen ”Paint Over”, der eksperimenterede med det udvidede maleri i en digital/filmisk kontekst.

http://www.troelsaagaard.dk

Pris kr. 4.290,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.