Uge 45 (05. – 11. november 2017)

MALERI – abstrakt konkret maleri
v/ Troels Aagaard

uge45-1

Det kommer til at handle om de helt nye tendenser i maleriet – blandt andet det ”digitale” maleri, lige som det ”udvidede” maleri vil blive inddraget som referencepunkt. Derudover vil ældre kunstnere, der har eksperimenteret med levende billeder og rumopfattelser, blive kigget over skulderen. Kurset vil dykke ned i maleriets mange muligheder og udtryksformer sammen, og udgangspunktet er dit eget arbejde med maleriet. Har du lyst til at finde ud af, hvad det helt nye maleri byder på, og har du mod på at gå i krig med det, så venter en uge med gode oplevelser og stor inspiration.

uge45-2

Ud over den daglige undervisning på værkstederne, hvor maleriet er det absolutte omdrejningspunkt, vil der blive afholdt fælles billedgennemgange og foredrag om maleriets tradition. Alle er velkommen på kurset, hvor der kan arbejdes med både olie- og akrylmaling.

Troels Aagaard (f. 1970) er uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademi 1998-2004 og har siden deltaget i en lang række udstillinger, senest ”IDEALER – Konkret kunst, dengang og nu”, der bliver vist på Fuglsang Kunstmuseum, Esbjerg Kunstmuseum og Randers Kunstmuseum i 2016/2017. Han er fast tilknyttet Galerie MøllerWitt i Aarhus. Gennem de sidste 10 år har han udført adskillige større udsmykninger i både offentligt og privat regi.
Troels Aagaard var desuden medlem af kunstnergruppen ”Paint Over”, der eksperimenterede med det udvidede maleri i en digital/filmisk kontekst.

http://www.troelsaagaard.dk

Pris kr. 4.290,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.