Uge 45 (4. – 10. november 2018)

LICENCE TO IT ALL – maleri
v/ Peter Linde Busk

Et sted mellem det abstrakte og det genkendelige ligger en invitation til at male. En sprække, hvor man kan give slip på forestillingen om det ”rigtige maleri” og blot male.
Male følelse og fortælling. Jage forestillinger inde i hovedet, eller lyden af kridtet på fladen. Figurer og mønstrer med plads til fantasien og pludselige indfald. Kort sagt, male det der vil males – hvis man tør!

Velkommen til et kursus, hvor alt kan bruges: akrylmaling, skabelontryk, farvekridt, collage og ikke mindst dig selv og din malerglæde.

Klassisk farvelære er ikke inkluderet. Det er derimod alsidighed og individuelle samtaler, foredrag og masser af snak om maleri.

For øvede som ikke øvede.

Peter Linde Busk f. 1973 er uddannet fra Slade School of Fine Arts i London 2006 og på The Royal Academy of Arts, London, 2009. Efter i en årerække at have været bosat i Berlin er han nu vendt hjem til København med familien. Hans værker er repræsenteret i vigtige samlinger som Rubell Family Collection, Miami, Saatchi Collection, London og herhjemme på Holstebro Kunstmuseum samt ARKEN Museum for Moderne Kunst, Ishøj. I 2017 udstillede han solo på Galleri Bo Bjerregaard. Repræsenteres af Josh Lilley Gallery, London og Galleri Bo Bjerregaard..

Se mere
http://joshlilleygallery.com/artists/peter_linde_busk
http://kunsten.nu/journal/ugens-kunstner-peter-linde-busk/
http://www.holstebrokunstmuseum.dk/da/samling/samtidskunst–nyekspressiv—nyfigurativ/peter-linde-busk.aspx

Pris kr. 4.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk