Uge 45 (03. – 09. november 2019)

Malerisk nærvær
v/ Karen Gabel Madsen

Maleri kan skabe et intenst nærvær. Som et fald ind i et ”lige her”, hvor alt andet er sat på pause. Et nærvær i processen; måden malingen bliver påført, farverne sat mod hinanden, kompositionen bygges op, kan give værker der også giver nærvær fra sig.

Velkommen til en uge med stor maleglæde og seriøs leg, hvor en styrkelse at dit personlige maleriske sprog er i centrum. Hvad enten du er ny i faget eller er en garvet maler.

Du vil undervejs i kurset blive introduceret til grundelementer som farveklang, strøg og komposition, samt få vejledning til at løse de tekniske udfordringer, du måtte støde på i dit maleri.

Der vil i løbet af kurset blive stillet et par opgaver – men fokus vil overvejende være på dit maleri og at udvikle det. Derudover vil der være oplæg om fantastiske malere, og en masse snak om kunst og maleri – individuelt og i fællesskab.

På kurset vil der kunne arbejdes både med akryl og oliemaling, overhead og fotografiske forlæg. Valget er dit.

Karen Gabel Madsen (f. 1961) er uddannet på Århus Kunstakademi 1985-88 og på Bezalel Academy of Art, Jerusalem, 1988. Maler, gerne i stort format. Har udstillet på en lang række udstillinger i og udenfor Danmark. I 2018 på udstillingen “Bloomsbury Spirit” Artipelag, Stockholm. Repræsenteres af Galleri Leger i Malmø og har solgt til Statens Kunstfond i Danmark og Statens Konstråd i Sverige.

Se mere
www.karengabelmadsen.dk

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk