Uge 44 (29. oktober – 04. november 2017)

Tæt på maleriet
v/ Casper Koch Hughes

uge44-1

Den amerikanske kunsthistoriker og malerientusiast James Elkins beskrev engang, at det der kendetegner kunstmalere, er at de, i overført betydning, har næsen helt nede i malingen. Han beskrev endvidere at kunstmalere står helt tæt på malerier for at studere dem, som om de forsøger at trænge ind i dem.

uge44-2

På kurset vil vi ligeledes trænge ind i maleriet, ved at studere og styrke dit personlige maleri – hvad enten du maler abstrakt eller figurativt. For at gøre dette udforskes der forskellige måder, man kan arbejde med maleriet på og skabe sit eget billedsprog. Her udforskes blandt andet den enkeltes unikke måde at svinge penslen og påføre malingen på lærredet. Hertil ses der f.eks. på, hvordan man i arbejde med farve, form, flade og titler, kan skabe uanede maleriske muligheder.

Velkommen til et kursus der går i dybden med maleriet og har fokus på den maleriske proces; en proces der ikke blot handler om det færdige værk, men i høj grad også om vejen mod det færdige værk!

Alle er velkommen – både øvede og ikke-øvede til en uge med individuel vejledning, foredrag, opgaver og fælles billedgennemgange.

Der arbejdes med akrylmaling på kurset.

uge44-3

Casper Koch Hughes f. 1983 er uddannet 2013 på Det Kongelige Danske Kunstakademi. I 2016 BA, Kunsthistorie Københavns Universitet.

Portalens Galleri i Greve  – sammen med Morten Modin, Ahmad Siyar Quasimi, Sidsel Carré, Biba Fibiger og Kaare Golles.

Se mere
http://www.casperkochhughes.dk/

http://kopenhagen.dk/magasin/magazine-single/article/thats-the-way-the-cookie-crumbles-1/

Pris kr. 4.290,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

uge44-4