Uge 40 (01. – 07. oktober 2017)

EKSPRESSIV TEGNING
v/ Stefan Rotvit

uge40-1

Tegning kan betragtes som et redskab i en process, men er ikke nødvendigvis et flygtigt medie, der lægges til side, når værket er færdigt. En af tegningens markante fordele er dens direkte og enkle vej fra tanke til kunstnerisk form, hvor stregen – i kraft af sin skarphed og afgrænsning – udstiller tegnerens kunstneriske vision på en særlig personlig måde. Den bærer kunstnerens signatur.

På kurset vil man få mulighed for at eksperimentere med maleriet i tegningen, samt afprøve forskellige materialer, greb og udtryk, der tilsammen kan frigøre den enkelte kursists vision.

uge40-2

Der vil blive stillet særlig skarpt på tegneprocesser, der har sit udspring i fantasi, erindring, refleks, underbevidsthed og intuition.

Under vejs vil du blive introduceret til forskellige billedkunstnere og deres tegning, metode og ideer.

Desuden vil kurset indeholde øvelser samt fælles gennemgange og individuelle samtaler.

Stefan Rotvit er født i 1975. Bor og arbejder i København. Uddannelse: MFA – Det Kongelige Danske Kunstakademi 2000 – 2006.
Har udstillet på gallerier, museer og udstillingssteder, bl.a. på Galleri Tom Christoffersen, Galerie Mikael Andersen, Bornholms Kunstmuseum, Den Frie udstillingsbygning, Kunsthal Charlottenborg.
Har desuden været præsenteret i mange publikationer som “Smittekilde”, “SITEmagasin” og DSBs magasin “Ud&Se”.

uge40-3

Se mere
http://www.stefanrotvit.com

Pris kr. 4.290,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.