Uge 39 (20. – 26. september 2020)

Akvarelmaleri
v/ Anne Skole Overgaard

Akvarellen rummer sin egen magi for mediet evner i et enkelt strøg at beskrive både verden omkring os – og den inden i. Et flydende mellemrum mellem gengivelse og fortælling, der inviterer til indlevelse.

Gennem tiderne har akvarellen været brugt af fortidens store mestre, såvel som af borgerskabets kvinder og avantgardens kunstnere. Til detaljeskitser og studier i det åbne landskab, og som et udtryk i sig selv. Super stramt eller gribende det flydende tilfældige for metoden kan bruges til meget. Derfor har akvarelmaleriet også sin plads i samtidskunsten.

Velkommen til et kursus, hvor der undervises i ”klassiske akvarelteknikker”, og hvor du samtidig vil blive opfordret til at bruge akvarellen på din helt egen måde.

Kurset er baseret på værkstedsundervisning med individuelle samtaler og teknisk vejledning.
Kurset er åbent for alle – både øvede som uøvede.

Anne Skole Overgaard, født 1980 er uddannet på det Jyske Kunstakademi i 2006. Modtog i 2012 Statens 3-årige arbejdslegat. Har udstillet på bl. a. Den Frie, Kunsthal Nord, KØS, Huset for Kunst og Design, Vestjyllands Kunstpavillion og Kunsthal Aarhus. Samt i udlandet i eksempelvis Torino, Hamborg, Berlin og Joshua Tree i Californien. Anne Skole Overgaard i 2020 er udstillingsaktuel på Udstillingsstedet Sydhavn Station i København, Galleri CC i Malmø og SAK i Svendborg.

Se mere
http://www.anneskole.dk

Pris kr. 4.565,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 450,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk