Uge 38 (16. – 22. september 2018)

MÆRK EFTERÅRET – landskabsmaleri
v/ Camilla West

Efteråret er rig på stærke og uventede farver. Også på Ærø, hvor landskabet skråner stejlt mod syd – mens det breder sig mere blidt med udsyn mod nord. Et landskab fuld af kontraster der kalder på indlevelse.
Kursets omdrejningspunkt er landskabet der skal sanse, skitses og males. Det vil handle om at fange det særlige. Dér hvor motivet swinger og bliver til mere end blot et velkomponeret billede. En væsentlig del af den maleriske proces, bliver derfor at se landskabet hvor det er – nemlig udenfor. At stå midt i det og forsøge at indfange det der sanses. Lige nu.

Undervisningen vil skifte mellem skitse med blyant og akvarel og maleri med olie og akryl.

Velkommen til en uge i selskab med det ærøske landskab – i dialog med rytme og linjer, oplevelse og maleri.

Kurset er baseret på værkstedsundervisning med individuelle samtaler og vejledning. Teknisk vejledning, opgaver og fælles billedgennemgange. Øvede som uøvede er velkomne.

Camilla West (f. 1969) er uddannet på Det Fynske Kunstakademi 1997. Efter flere års pause vendte hun 2012 tilbage på kunstscenen med sine landskabsmalerier. Har siden udstillet i Galleri Agardh & Tornwall i Stockholm, Galleri Matera i Italien og Köln, Nordahl & Nissen Contemporary i København, Galleri Wolsen i Ålborg samt på flere udenlandske gallerier.

http://galeriewolfsen.dk/camilla-west.aspx
www.kunstavisen.dk

Pris kr. 4.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi
Tillæg for eneværelse kr. 425,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.