Uge 33/34 (12. – 25. august 2018)

REALISTISK MALERI
v/ Christoffer Munch Andersen

At male så det ligner, kan ofte virke svært, men det er ikke en forudsætning at man har malet tidligere. Også uøvede malere kan komme frem til imponerende resultater på blot et to ugers kursus. Grundlæggende handler realistisk maleri blot om at se. At se farvernes rette valør og derefter kunne blande disse i maling og bearbejde dem på lærredet.

I et realistisk maleri afbildes konkrete objekter – og nogen gange i en sådan grad at det ligner et synsbedrag. På dette kursus skal det tages helt bogstaveligt – det handler nemlig om at male så det ligner og udgangspunktet er et fotooplæg.

Undervejs i kurset vil du blive introduceret til forskellige måder at arbejde på, ligesom forskellige maleriske teknikker vil blive gennemgået. Blandt andet metoder, der vil hjælpe dig med at præcisere farver, lys og mørke i maleriet. Derudover vil der være fokus på farvens visuelle potentiale og evne til at være transparent, dækkende, kold, varm med videre.

Kurset igennem vil forskellige maleriske teknikker blive gennemgået og der vil være både fælles gennemgange og tid til individuelle samtaler. En eller flere opgaver vil blive stillet efter den enkelte deltagers behov.

På kurset vil der løbende være gennemgange og samtaler – både i grupper og individuelt.

Der kan arbejdes med både akryl og olie. Alle er velkommen – både øvede og uøvede.

Christoffer Munch Andersen er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2007 og udstiller vidt og bredt i både ind og udland. I december åbner udstillingen PASSION Fan Behaviour & Art på Kunsthaus im KunstKulturQuartier i Nürnberg.
Christoffer Munch Andersen har de seneste år været udstillingsaktuel på Mùzeum Ludwig, Budapest i Ungarn på Stadtgalerie Kiel i Tyskland samt med soloudstilling på Galleri i 2017 Franz Pedersen. Repræsenteres af selvsamme galleri.

Se mere

www.christoffermunch.com/

Pris kr. 6.510,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk