Uge 33/34 ( 13. – 26. august 2017)

BILLEDER DER KAN MÆRKES – fotokursus
v/ Angelina Owino

uge3317aa

Et fotografi kan fortælle en historie uden et eneste skrevet ord. Sætte fornyet fokus på det kendte og tilføje vinkler og dybde så noget nyt dukker frem. Nogle gange driller billedet – andre gange leges det nærmest frem. Det handler om lyst og vilje, og især om at træne sit blik for sammenhænge og sammenstød. Velkommen til to uger med masser af samtale og opgaver om fotografiets mange udtryk – på tomandshånd og i plenum. På værkstedet og ude i marken.

angelina-midt

Kurset er baseret på undervisningsmetoden learning by doing, på inspiration, feedback og opgaver. Den daglige undervisning vil have fokus på udvikling af dit personlige udtryk. Find det du er god til og gå i dybden med det. Jeg følger med i din arbejdsproces mod billeder, der kan mærkes.
På kurset arbejder vi digitalt. Skolen råder over en del stærke computere (Mac) med billedbehandlingsprogrammet PhotoShop. Undervisning i billedredigering foregår på disse computere. Det er en fordel at medbringe et digitalt spejlreflekskamera. Skolens udstyr inkluderer en god fotoprinter. Alle er velkommen, øvede som uøvede.

Angelina Owino (f. 1981) er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus (2008 – 2013) samt i 2012 på University of Missouri (kunstfotografi). Angelina Owino har base i trekantsområdet, hvorfra hun hovedsageligt arbejder for dagblade og erhvervslivet. Er i øjeblikket ved at færdiggøre en kunstbog om at være overvægtig og have det godt med sin krop. Projektet har fået en del medieomtale. Medlem af Pressefotografernes bestyrelse.

http://www.angelinaowino.com/
http://plusliving.dk/smukke-kurvede-kvinde-tor-du/

Pris kr. 6.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

angelina-ny-nederst-1