Uge 33/34 (13. – 26. august 2017)

FABULERENDE MALERI – figurativt og abstrakt maleri
v/ Pabi Chulo

Velkommen til et malerikursus, der inviterer til både figurativt og abstrakt maleri. Et malerikursus hvor alt er tilladt – også fejlene og det kiksede maleri, for omdrejningspunktet er glæden ved at male. Uanset om det for den ene handler om to farveflader og mødet i mellem, eller for en anden et perspektiv der bare må på plads. Valget er dit og jeg følger med ud i dit maleri og dit personlige billedsprog.

Kurset er baseret på værkstedsundervisning med individuelle samtaler og teknisk vejledning. Derudover opgaver efter behov, masser af snak, fælles billedgennemgange og introduktion til malere både ud i det abstrakte og det figurative maleri. Der vil blive mulighed for at arbejde med airbrush, der er god til diffuse baggrunde, overgange, lys og skygger. Samt med skabeloner og afdækning.
Alle er velkommen – øvede som uprøvede – til et frit fald ind i maleriet med åbent sind og det skabende udtryk for øje.

Undervejs vil der blive stillet spørgsmål til alt!
Først og fremmest til, hvad du vil med dit maleri, for fokus vil ligge på det du maler og den måde du vælger at udfordre billedfladen.
PS: Der kan males med både akryl og olie på dette kursus.

Pabi Chulo er født i 1978 på Fyn. Arbejder med maleri, tegning, skulptur og video-performance. Uddannet 2013 fra San Francisco Art Institute. Udstillingslisten tæller en lang række internationale gallerier og museer. (Berlin, Melbourne, Durban, San Francisco, New York). Repræsenteret af bl.a. Gallery Hjorth og Ros Gallery.
Har siden 2013 undervist på San Francisco Art Institute, Brandbjerg Højskole, Statsfængslet i Vridsløselille og flere andre stede.

Se mere
http://pabi.dk/
Instagram: @pabichulo

Pris kr. 6.390,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.