Uge 33/34 (11. – 24. august 2019)

LANDSKABSMALERI anno 2019
v/ Michael Isling

Sommeren står i blomst og landskabet på Ærø er et oplagt sted at søge motiver, inspiration og fordybelse.
Velkommen til et kursus med fokus på fortælleglæde og farveholdning med udgangspunkt i landskabsmaleriet. En genre som har udviklet sig gennem tiden, og igen og igen har “genopfundet sig selv” siden fotografiets tilsynekomst i 1830’erne.

Gå i dialog med det ærøske landskab og giv dit bud på et landskabsmaleri anno 2019. Der vil også blive snakket en hel masse, for det er vigtigt at sætte ord på det, man udtrykker og hvilke tiltag, der skal til for at indfri billedets intention.

Kurset er først og fremmest baseret på individuelle samtaler om dit maleri. Derudover dialog holdets deltagere imellem, foredrag og teknisk vejledning. Kurset indledes med en opgave eller to, og flere kan stilles såfremt der er behov. Introduktion til nye teknikker. Blandt andet til airbrush, der kan bruges til diffuse baggrunde, overgange, lys og skygge. Tre anlæg vil være til disposition under kurset.

Der vil være rig mulighed for at arbejde i store formater – både i olie og akryl.
Alle malerglade folk er velkommen på kurset. Øvet som uøvet.

Michael Isling, født 1978, er uddannet på Det Fynske Kunstakademi i 2008 samt på Det Kongelige danske Kunstakademi 2005-2006. Har udstillet på blandt andet Det Fynske Kunstmuseum, Kunsthallen Brandts i Odense og i Århus kunstbygning. Står endvidere bag gavlmaleri “The Beanstalk” på H.C. Ørstedsvej, København.


Se mere:
https://www.idoart.dk/kalender/michael-isling-hjemkomstvildfarelse

Pris kr. 6.670,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 850,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
Udenfor kontortid:
Besked kan SMS' til 40447119
E-mail: info@kunstaeroe.dk