Uge 32 (07. – 13. august 2022)

FABULERENDE MALERI – den tænkende hånd
v/ Anna Skov Hassing

Velkommen til et kursus i krydsfeltet mellem det abstrakte og figurative maleri med fokus på en levende og legende tilgang til maleprocessen.

Et kursus med opmærksomhed på maleriske spørgsmål som hvordan man kommer fra ide til udtryk, fra motivvalg til komposition samt fra tanke til penselstrøg. En impulsiv og associativ tilgang til maleriet vil ligeledes blive vægtet.

Undervej introduktion til samtidige malere, samt fælles gennemgang og sparring hvor alle kan bruge hinandens blik og inputs til at arbejde videre. Derudover individuelle samtaler med udgangspunkt i dit maleri.

Der kan arbejdes med både akryl og olie (vandbaseret malemiddel) på dette kursus.

Anna Skov Hassing født 1980 er uddannet på Hochschule für Bildende Künste Hamburg i 2014, på Malmö Konsthögskolan i 2018. Anna Skov Hassing siden udstillet på i Danmark og i udland. Senest på Udstillingsstedet Sydhavn Station, Kunsthal Vejle, samt på På den anden sides Udstillingsrum på Møn. Anna Skov Hassing er udstillingsaktuel frem til april 2022 med soloudstillingen Min fars Arkiv – Hesten, på din arm, på muren, i skuret, den løbske, på Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg.Er blandt andet repræsenteret i den Danske Kunstfonds Samling.

Se mere
https://www.annaskovhassing.com/

https://www.instagram.com/anna.skov.hassing/

Pris kr. 4.765,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 475,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk