Uge 32 (06. – 12. august 2023) Linje 3.

LEVENDE MALERI – den tænkende hånd
v/ Anna Skov Hassing

Velkommen til et kursus i krydsfeltet mellem det abstrakte og figurative maleri med malerisk flow og dynamik i maleprocessen.

Et kursus med opmærksomhed på de maleriske spørgsmål, der knytter sig til vejen mellem ide til udtryk som for eksempel motivvalg og komposition. En impulsiv og associativ tilgang til maleriet vil ligeledes blive vægtet, for omdrejningspunktet vil være at udforske og udfordre maleriets naturlige kvalitet og retning, blandt andet ved at dykke ned i sammenhæng mellem ide, penselstrøg og den formgivning som opstår.

Undervej introduktion til samtidige malere, samt fælles gennemgang og sparring, hvor alle kan bruge hinandens blik og inputs til at arbejde videre. Derudover individuelle samtaler med udgangspunkt i dit maleri.

Der kan arbejdes med både akryl og olie (vandbaseret malemiddel) på dette kursus.

Anna Skov Hassing født 1980 er uddannet på Hochschule für Bildende Künste Hamburg i 2014, på Malmö Konsthögskolan i 2018. Anna Skov Hassing har siden udstillet i Danmark og i udland. Senest på Udstillingsstedet Sydhavn Station, Kunsthal Vejle, samt på På den anden sides Udstillingsrum på Møn. Anna Skov Hassing var udstillingsaktuel frem til april 2022 med soloudstillingen Min fars Arkiv – Hesten, på din arm, på muren, i skuret, den løbske, på Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg. Er blandt andet repræsenteret i den Danske Kunstfonds Samling.

Se mere
https://www.annaskovhassing.com/

https://www.instagram.com/anna.skov.hassing/

Pris kr. 5.241,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi.
Tillæg for eneværelse kr. 525,-
Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Kunsthøjskolen på Ærø
Vester Møllebakke 4
5985 Søby, Ærø
Forstander: Susan Hinnum
Kontortid: Hverdage 9 - 13
Tlf.: 62 58 16 60
E-mail: info@kunstaeroe.dk